- 22 Ağustos 2010
- 33.205
- 38.146
- 3.033
barışın sağ toschak kılı > leao diye cevap vermeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da doğru ama sağ bek bulacaz diyorlar baksana
Sağını bulabilen solunu da bulur
Bundan bağımsız Dursun Özbek’in kafasını bulandırdığını söylüyorlar mesela Kavuk ve ekibi bir isimle gidiyor, o da kardeşi ve Oktay’a soruyor sonra onay vermiyormuş vsNiye böyle bir şey yapsın ki? Gerçeklik payı varsa da Burhan kanıtlarını sunsun da olayın doğruluğunu bizde öğrenmiş olalım. Her kimse taraftara böyle bir umut verip gündemi meşgul eden ortaya çıksın.
ibneye bak sen
Osimhen transferi zamanı kendi imkanlarıyla İtalya’ya gitmesi, direkt oradan bilgiler paylaşması falan iyi bi habercilikti benceValla Burhan’a son dönemdeki duruşundan dolayı birşey demem. Gitti kendi platformunu kurdu zamanında Zaha’yı ilk o söyledi, geçen sene Singo’yu o söyledi, Erden Timur’u hapse attıklarında yanında durdu.
Musiala olayı aptallık olsa da Yakup’tan, Kaya’dan, Nevzat’tan, Naci’den on kat daha iyidir.
Yağız’a da ondan başka posta koyanı görmedim.
Ben Yağız’ı 2020 yılında yasakladım, herkes en güvenilir muhabir olarak görüyordu o dönem, bizim yönetimdekiler bile niye yasakladık diyordu, vazgeçiremiyorduk forumda isminin anılmasını, bugün herkes o dönem düşündüğüme geldi, bir kere de ona tepki göstereni övdüğüm mesajda ismini zikretme hakkım olsun.yağız'dan bahsetmek yasak. :/
Takıntı yapıyor bazen, zamanında Torreira’da da yapmıştı, 18den 6ya düşürüp aldık Torreira’yı ama alamayabilirdik, o konuda kendini sakınmalı, çok iyi muhabir olarak görmüyorum ama diğerlerinden iyidir.Osimhen transferi zamanı kendi imkanlarıyla İtalya’ya gitmesi, direkt oradan bilgiler paylaşması falan iyi bi habercilikti bence
şu postu ciddiye aldığına inanamıyorum.Ben Yağız’ı 2020 yılında yasakladım, herkes en güvenilir muhabir olarak görüyordu o dönem, bizim yönetimdekiler bile niye yasakladık diyordu, vazgeçiremiyorduk forumda isminin anılmasını, bugün herkes o dönem düşündüğüme geldi, bir kere de ona tepki göstereni övdüğüm mesajda ismini zikretme hakkım olsun.

Hayırlı olsun