Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.502
- 8.973
- 2.518
Gsyi bırakıyorum 1. Gün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsyi bırakıyorum 1. Gün
Kemal unutmuşum ben bunu sesi kulağımda çınladı babanın

Aklanmaya neden ihtiyacı var ki? İlk bu dedikodu çıktığında kulüpten önce yalanlamıştı zaten kendisi. Denilene göre şikayeti de o yapmış. Diğer konularda bilmem ama Musiala konusunda Burhan gerçekten Hazar denen adamı kaynak kabul ettiyse yazık onun gazeteciliğine.Oktay Ercan’ı aklama çabaları.
Aklanmaya neden ihtiyacı var ki? İlk bu dedikodu çıktığında kulüpten önce yalanlamıştı zaten kendisi. Denilene göre şikayeti de o yapmış.
Musiala konusunda bir şeyi olmadı o yüzden bilemedim şahsen. Sonuçta hemen yalanladı onun üzerinden PR yapsaydı dediğinin oluru daha vardı.İnsanların gözünde çok antipatik duruma düştü. GS yönetiminde yer almaya çalışıyor veya alacak bilmiyorum.
ismi dolaşıyordu fb ve bizim için
O sürecin başında da sonunda da liseli kongre vardı. Kulup benim hiç elimde olmadı olmayacak. Ben gariban bir fanım konu bu kadar.Kulübü elimizden neredeyse alan AIG muhabbeti var.
Başlatan
Sonlandıran
Sonlandırılmasını finanse eden başkanlara bakmanı öneririm.
Başlatan Faruk sürenO sürecin başında da sonunda da liseli kongre vardı. Kulup benim hiç elimde olmadı olmayacak. Ben gariban bir fanım konu bu kadar.