Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Gsyi bırakıyorum 1. Gün
images.webp

Ulen yerli genç alternatif olarak kadroya katacak birileri de mi yok hiç, tutun getirin bari hareket olsun camiayı bi rahatlatın millet patlama noktasına geldi hiçbir şeyin farkında değilsiniz

Bu kadar halktan tabanından kopuk kendi insanının duygularını önemsemeyen yönetim olur mu yauv

Yaa ben bu takıma boştayken haziranda tutun 4. Stoper olarak Samet’i alın, yedekte durur Umut Bozok veya Melih Bostan’ı alın diye boşuna mı yazdım

Bu adamları hiç mi tanımadınız abi

3 oyuncu ile transfer dönemini kapatacağız. Eksik kalacak kadro. Çok hem de.

Dua edin gelecek oyuncular iş yapsın.

Neyse bu arada u23 iyi bir stoper gelmesine imkansız gözüyle bakıyorum.

Dany kasa biri gelir gün sonunda

Oktay Ercan’ı aklama çabaları.
Aklanmaya neden ihtiyacı var ki? İlk bu dedikodu çıktığında kulüpten önce yalanlamıştı zaten kendisi. Denilene göre şikayeti de o yapmış. Diğer konularda bilmem ama Musiala konusunda Burhan gerçekten Hazar denen adamı kaynak kabul ettiyse yazık onun gazeteciliğine.

İtalyanlar bize adam kitlemeye upraşıyor

👀 #Juventus - Jonathan #David hâlâ takımdan ayrılma yolunda ve #Spalletti'nin planlarında yer almıyor. BIANCONERİ bir kulüp arıyor: Kanadalı forvet için #Galatasaray devreye girebilir, eğer Türk kulübü Milanlı #Leao'ya yönelik hamlesini başaramazsa

Aklanmaya neden ihtiyacı var ki? İlk bu dedikodu çıktığında kulüpten önce yalanlamıştı zaten kendisi. Denilene göre şikayeti de o yapmış.

İnsanların gözünde çok antipatik duruma düştü. GS yönetiminde yer almaya çalışıyor veya alacak bilmiyorum.

İnsanların gözünde çok antipatik duruma düştü. GS yönetiminde yer almaya çalışıyor veya alacak bilmiyorum.
Musiala konusunda bir şeyi olmadı o yüzden bilemedim şahsen. Sonuçta hemen yalanladı onun üzerinden PR yapsaydı dediğinin oluru daha vardı.

Geri
Üst Alt