Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Kahvevekonyak abinin toplantısı bitti mi acaba

KDB gelirse galiba ok olacağım sevineceğim

Biliyorum işte düştü sakatlıklar vs.

Derim ki en azından muhteşem bir tecrübe, ligde kapanan takımlara karşı nefis ara paslar salar.

KDB gelirse galiba ok olacağım sevineceğim

Biliyorum işte düştü sakatlıklar vs.

Derim ki en azından muhteşem bir tecrübe, ligde kapanan takımlara karşı nefis ara paslar salar.
Adama beceriksiz demiyorum ama ona verilecek maas yuksek olacak ve okusacak beklenti (45 -50 mac cikaracak/istikrarli olacak) ile 1 seneden fazla(o bile supheli) fayda saglamasi cok zor.

Dursun başkanın iş bitirebildiği tek bölge Türkiye, en son bizim ligimizden kimleri alabiliriz acaba

Geçen sene transfer sezonunda son 10 gün 50 tane kaleciye gitmişlerdi bir tanesini alamayıp(ya da maliyetini onaylatamayıp) Dursun'un kendi bağlantılarıyla Uğurcan'ı çözmesine muhtaç kalmışlardı. Bu sezon da birebir aynı şeyi yaşıyoruz. 100 tane adama teklif vermişizdir heralde şimdiye kadar. Toplanıp toplanıp Dursun'a maliyet onaylattıramadan dağılıyorlar. Sonu da yine aynı bitecek.

Galatasaray'ın Leao için yeni teklifi 45 milyon Euro civarında olması bekleniyor. (Corriere dello Sport)

Sallai, Singo, Davinson, Jakobs, Torreira, Sara, Lemina, Sane, Osimhen 9
Ngaha, Lesley 2

Şimdi burada elinde bulunan 9 yabancının minimum 2 tanesini gönderdiğinde 7 tane yabancın kalıyor. Yeni geleceklerden bir tanesi Leao olacağını var sayarsak 8 olacak. 2 tanesi için iyi bir 8 ve Kevin de Bruyne olsa 10'a tamamlayıp. u23 için sağ bek ve batrakov'u alsak. Ngaha'yı da maalesef Lesley yüzünden kiraya yollayıp kalan hakkımızla sol stoper için kullansak. Forvet yedeğine de Deniz Gül'ü çekersek bence iyi kötü yine güzel bir transfer sezonu geçirebiliriz. Kevin de Bruyne sezonun yarısında oynamaz zaten. O yarısında da Batrakov/Mora'dan birisi oynar. Forvet için de gönderilmezse Barış ve Leao'yu da kullanabilirsek ve alınacak 8 numara ile orta saha rotasyonunu da genişletirsek yine elde iyi bir kadro olmuş olur.

Mevcut koşullarda yapılabilecek en iyisi bu duruyor. B-C seviye topçular yerine 1 sezon De Bruyne riskine girilebilir ben isterim. En kötü Batrokov ya da Mora hangisi gelirse ona biraz futbolu öğretir. Düşük bir maliyetle olması koşuluyla tabii.

Belli ki Donnarouma gibi uzun bir süre Bruno Fernandes'e takılı kaldı Dursun Beğ. Bruno'yu da alamayınca saçma sapan risklere girmeye çalışıyorlar çoğunuz karşı gelecek ama de Bruyne en azından sakatlık riski olsa da oynadığı süreçte ne verebileceği belli bir isim. Geçen sene serie a'da 18 maç 5 gol 2 asist yapmış elimizdeki en golcü orta saha(?) Sara 5 gol 4 asist yapmış 27 maçta ligde. Yani 1 senelik tecrübeli topçu eksikliği için bence denenebilir.

Dursun başkanın iş bitirebildiği tek bölge Türkiye, en son bizim ligimizden kimleri alabiliriz acaba
Ben hala alanyadan Umit + milletin yukseldigi fotvet var ya bodrumda iyi kotu edinirim.

Hatta yerli haaland diye bir cocuk var paylasiliyor, onuda bedavaya yakin bunyeye katarim.kiralarsin edersin, orda oynamaya devam eder farketmez. Tombala vari ya tutarsa diye.

Acilis macinda puan kaybi olursa belki yönetimin stad'da oturdugu yeri basar taraftar

Acilis macinda puan kaybi olursa belki yönetimin stad'da oturdugu yeri basar taraftar
Maça gelirlerse basarlar. Bu herifler öyle bir şeyin kokusunu alsın maç oynanırken helikopterle kaçarlar. Taraftarın karşısına çıkacak zerre kadar yürekleri yok.

biraz gündemden uzak kalayım diye 20 yıl sonra tekrar LOST izlemeye başladım. Dördüncü sezona geçtim. Tam 72 bölüm izlemişim ve yönetim hala transfer yapmamış. fıkra bu kadar.

Geri
Üst Alt