- 18 Mayıs 2011
- 22.959
- 12.516
- 1.998
20 25 sürüyor yaMaks 10 dk oyalanirsin sonra o da bitiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 25 sürüyor yaMaks 10 dk oyalanirsin sonra o da bitiyor.
45 dk kiralama opsiyonlu LIVE transfer ha. Vay vay vayViega maçta, ilk yarı villarealde, ikinci yarı bizim takimda forma giysin. Beğenirsek alalim
Adama beceriksiz demiyorum ama ona verilecek maas yuksek olacak ve okusacak beklenti (45 -50 mac cikaracak/istikrarli olacak) ile 1 seneden fazla(o bile supheli) fayda saglamasi cok zor.KDB gelirse galiba ok olacağım sevineceğim
Biliyorum işte düştü sakatlıklar vs.
Derim ki en azından muhteşem bir tecrübe, ligde kapanan takımlara karşı nefis ara paslar salar.
Milan bizimkileri kıstırmış kopartacağı kadar kopartıp salacak belli olduGalatasaray yakında Leao için daha yüksek bir teklif sunacak. (La Gazzetta dello Sport)
Ben hala alanyadan Umit + milletin yukseldigi fotvet var ya bodrumda iyi kotu edinirim.Dursun başkanın iş bitirebildiği tek bölge Türkiye, en son bizim ligimizden kimleri alabiliriz acaba
Oğuz aydın transferini çok iyi bitirmişti futbol ordinaryusu dursunDursun başkanın iş bitirebildiği tek bölge Türkiye, en son bizim ligimizden kimleri alabiliriz acaba
Maça gelirlerse basarlar. Bu herifler öyle bir şeyin kokusunu alsın maç oynanırken helikopterle kaçarlar. Taraftarın karşısına çıkacak zerre kadar yürekleri yok.Acilis macinda puan kaybi olursa belki yönetimin stad'da oturdugu yeri basar taraftar
Niye ya Uğurcan'a ederinin 1.5 katı +KDV +Stopaj +bonuslarla alıp geldi ya son günde kral.Oğuz aydın transferini çok iyi bitirmişti futbol ordinaryusu dursun