Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Hay yapacağınız transferi ya yeter be kardeşim

TSmiz birkac iyi transfer daha yapsa bari

Geçen sezon bu kadar sinir olmamıştım... Bir şekilde osimhen çözülsün zaten takım şampiyonluğu alır diyordum... bu sene herkes bilenmişken bizimkilerin mallıkları çileden çıkardı adamı...
Geçen senede 10 numara ihtiyacı bagirttira bagirttira mevcut iken gittiler mal kaçırır gibi Sane transferi yaptilar.Sadece Oshimen bircok şeyi perdeledi.Hepsi bu.10 numara almaktan aramaktan bulmaktan niye bu kadar imtina gösterirler.Anlam vermek imkansiz gibi birşey.Gecen sezon Oshimen çıldırdı ,çıldırdı ve çıldırdı.Yokluktan.Birde ustune ballı kaymak transferi Singo.Oldu bitti maşallah.

HPH7e6OW8AAybC3

Şampiyonluk maçında samsundan 4 yiyen takıma ilk 11 e 1 tane adam almadılar. Bu hainlik değilde nedir? Bu şamp kim sattıysa çıkıp hesap verecek kardeşim ben 87-88 yılından bu yana bu takımın tek maçını kaçırmadan izledim ben ömrü hayatımda bu kadar lanet bir dönem görmedim.. rakiplerin 4 sene pskilojisini perişan etmişsin en çok gelir- limit sende sınır mınır hikaye bekleri değiştir 8-10 al kardeşim.. stoper sıkıntı forvet sıkıntı geçen sene osimen ligde sadece 16 maç oynadı bu yoğunlukta halil mi oynayacak kardeşim? Bu takımı satanların hesabı sorulur.. her gecenin sabahı olmaz!!!

Geri
Üst Alt