- 2 Temmuz 2011
- 132.601
- 55.555
- 5.338
Şu an satış listesinde olan ve alinabilecek en iyi kişi dubois.adi da cıktı ama konuşan yok.niye 2.secenege odaklaniyosunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vargas kanat orta merkez heryerde oynar top tasiyan saklayabilen pas istaryonu olabilen bir oyuncu yunus ile de cok iyi anlasiyor
Benfica’li taraftarlar bunun gidisini resmen kutluyorlar. Sakat olmadigi donemlerde de bir istikrar yok. Bir sezon 5 gol atiyor, diger sezon 25.Seferovic için çok kritik bir sezon Geçen Space de de söylemistim. Belki de son dünya Kupasi şansı. Su an için isvicre as santraforu ama okafor pusuda bekliyor. Yatacagini sanmiyorum. Biraz daha sapitalim ozaman. Bu Adam henüz 30 yasinda. Sakatlanmadigi Halde önününde 3-4 yil daha var. Iyi bir dünya Kupasi performansi ile bonservis bile getirebilir parali ülkelerden.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haritin schalkedeki maaşı 3.5 bizden de 4 istiyor deniyor. minimum 5 de bonservis.
değil rotasyon, takımın starı için bile o kadar maaş verilmemeli zaten.
vargas en makul opsiyon gibi duruyor, yaşı genç sayılır ligde başarılı oldu iyi top tutup çalım atıyor, asist özelliği iyi.
niye düşünülmez anlamıyorum
Serbenfiquista'ya sürekli bakıyorum. Hiç böyle bir anlayış yok. Mantık çerçevesinde kalmasını isteyen de var gitmesini isteyen de. Benim okuduğum çoğunluk alternatif olarak kalmasını tercih ediyor.Benfica’li taraftarlar bunun gidisini resmen kutluyorlar.