Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an satış listesinde olan ve alinabilecek en iyi kişi dubois.adi da cıktı ama konuşan yok.niye 2.secenege odaklaniyosunuz

vargas kanat orta merkez heryerde oynar top tasiyan saklayabilen pas istaryonu olabilen bir oyuncu yunus ile de cok iyi anlasiyor

Vargas kariyerinde az maç 10 numara oynamış. Oynadığı az maçta da gol/asist ortalaması düşmüş. Teoride oynayabilir gibi duruyor ama pratikte iyi bilmiyoruz. Yeterince denenmemiş. Harit'in ise kariyerinde on numara ve iki kanatta oynadığı maçların sayısı birbirine daha yakın ve gol/asist istatistikleri de nispeten yakın. Kariyerini joker olarak geçirmiş bir nevi.

Seferovic için çok kritik bir sezon Geçen Space de de söylemistim. Belki de son dünya Kupasi şansı. Su an için isvicre as santraforu ama okafor pusuda bekliyor. Yatacagini sanmiyorum. Biraz daha sapitalim ozaman. Bu Adam henüz 30 yasinda. Sakatlanmadigi Halde önününde 3-4 yil daha var. Iyi bir dünya Kupasi performansi ile bonservis bile getirebilir parali ülkelerden.
Benfica’li taraftarlar bunun gidisini resmen kutluyorlar. Sakat olmadigi donemlerde de bir istikrar yok. Bir sezon 5 gol atiyor, diger sezon 25.

Simdi bize gelse 5 gol atsa, sampiyonluk sansimiz ne olur?

Insallah hayirli bir transfer olur ama zor gibi.

Vargas, Can Bozdoğan, Berkay Özcan alınmalı.
Forvete de Gomis yedek olabilir. Gomis'in en kötü hali bile bizim ligde gol atar.
M. Mohamed'i Fransa'dan bir takıma satmak lazım.
Güven Yalçın ya da Umut Bozok yerli forvet olarak yedeğe olabilir.
Defansa M. City'den ya da Chelsea'den genç oyuncular alınmalı ya da satış opsiyonlu kiralanmalı.
Lemina alınmalı Lider özeelliği var. En kötü yedekte rotasyon oyuncusu olur.

İnşallah şu medyada çıkan isimlerden çok farklı daha kaliteli oyuncular ile temas vardır.Aksi taktirde işimiz çok zor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haritin schalkedeki maaşı 3.5 bizden de 4 istiyor deniyor. minimum 5 de bonservis.

değil rotasyon, takımın starı için bile o kadar maaş verilmemeli zaten.

vargas en makul opsiyon gibi duruyor, yaşı genç sayılır ligde başarılı oldu iyi top tutup çalım atıyor, asist özelliği iyi.

niye düşünülmez anlamıyorum

Kiralık diyorum yahu. Schalke'deki net maaşı da 3,5m değildir, sanmıyorum. 7m'a yakın brüt para mı vermiş yani Schalke 22 yaşında sözleşme yenilerken herife? Ayrıca 4m istiyor olsaydı şimdiye kadar bu kadar uğraşıyor olmazdık, sanmıyorum. Rakamlar inandırıcı gelmiyro bana. Elbette öyle paralar verilmesin. Ancak ben bizimkilerin vereceğini sanmıyorum. Pedro başta ilgilendiğimiz diğer oyuncularla pürüzler çıkması bunun göstergesi bence...

Türk insanına laf anlatmaya çalışmak dünyanın en gereksiz işi.

Aptal bir twitter hesabı Seferovic kronik sakat yazsa şu konuda peşinden giden 100 kişi çıkar, o yüzden Orhan Uluca da boşa debeleniyor.

Benfica’li taraftarlar bunun gidisini resmen kutluyorlar.
Serbenfiquista'ya sürekli bakıyorum. Hiç böyle bir anlayış yok. Mantık çerçevesinde kalmasını isteyen de var gitmesini isteyen de. Benim okuduğum çoğunluk alternatif olarak kalmasını tercih ediyor.

Seferovic Benfica’da 20 golun ustunde attigi iki sezon var, birinde Joao Felix arkasinda ikinci forvet olarak oynuyordu, digerinde ise Nunez ve Waldschmidt ile beraber cift forvet oynuyordu. Tek forvet olarak maksimum performansi ne kadar gosterebilir soru isareti + bu tip adamlari kanatlardan beslemen lazim, biz de son yillarda bu konuda pek iyi degiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt