Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seferovici 14 maç üst üste oynatıp baktıkki vaziyet iyi değil, sürekli arıza veriyor. o anda hemen kadrodan kesip 3.5 milyonu kurtarmak gerek. arıza durumu olursa bizimkiler tabiki bu dediğimi yapmayıp 3.5 milyonu saplarlar bize

1. Vargas'ı kiralayacaklar mı? Kiralamak istemiyor, satmak istiyor diyorlardı takımı için. Çünkü bahsettiğim rotasyon rolü için bonservis ödeme lüksümüz olmayabilir. Mert, ön libero, santrafor bonservis ödememiz daha kritik oyuncu ve mevkiler. Hepsine bonservis ödeyecek paramız muhtemelen yok.
2. Vargas 10 numarada Harit kadar natürel değil bildiğim kadarıyla. Yani 10 numara yedeği olarak o kadar verimli olmayabilir. Ben Harit'e hem kanat hem 10 numarada aynı performansı verebiliyor diye düşünerek sıcak bakıyorum. Joker yani kendisi. Vargas ise aslen kanat ama işte sıkışınca ortada da oynatabilirsin gibi.
3. Ha tabi Vargas da makul alternatif, dediğin gibi maaşı da baya farkla düşük olacaksa tercih edilebilir. Ben sadece Harit neden bana göre biraz daha mantıklı onu anlatmaya çalıştım.
vargas kanat orta merkez heryerde oynar top tasiyan saklayabilen pas istaryonu olabilen bir oyuncu yunus ile de cok iyi anlasiyor

Ben bu seferden pek ümitli degilim, ya tekrar agir bir sakatlik yasayip dogru düzgün oynamadan gidecek yada sakatlanmayip bol bol oynayip attigindan üc bes katti goller kacirdi icin taraftara sac bas yolduracak. Neyse gelene hos geldin demek düser.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seferoviç sakat sakat diye diye çok dillendi sakat değilsede artık şansı yok.. muhtemelen bir sonraki sene ya Kasımpaşa’ya ya Ümraniye’ye gider.

Sadece Seferovic'i alarak santrafor sorununu çözemeyiz. İyi oynasa bile çok maç kaçıracağı kesin gibi bir şey. Mustafa'dan bu mental sıkıntıyla yedek olmaz, yedek kaldığında verim veremez. Hadi Seferovic sakatlandı oyna dediğimiz maçların %90'ında bir halt yapamaz. Düzenli oynarsa gelişecek potansiyeli var ama ilk 11'de düzenli forma verip gelişmesini bekleyecek lüksümüz yok. Gomis desek bitik, maksimum taş çatlasa 45dk'lık oyuncu. Bizim Mustafa'yı satarak en az 2, hatta yerli alternatif açısından Umut Bozok'la beraber 3 santrafora ihtiyacımız var. O zaman biri Seferovic olabilir.

Transfer politikasında biraz 2018 yılındaki transfer politikasını örnek alıyorlar mariano-andre Almedia belhanda-harit gomis-seferovic hemen hemen aynı yaş ortalamasi birbirine yakın kalite.

Bence alakası bile yok..2018 dönemi daha iyiydi.

Heleki almeida falan nedir arkadaş..
İnşallah ilgimiz yokdur..

Hiçbir halt bilmiyorsak arkadaş bas paraları en önemli 6 numara ,forvet gibi önemli mevkilere..Diğer bölgelerede kiralık bak ne bileyim daha maliyetsiz adamlara bak..

Üst düzey liglerin kalbur üstü takımlarında kadroya giremeyen oyuncular olacak,kiraya vermeyi düşündükleri gençler olur..İsterse satın alma opsiyonu çok olsun veya hiç olmasın böyle bir tane adam alalım..Önemli olan bu sene şampiyonluk..

Hani arkadaş şu kadar parayla geleceğiz bu kadar para vereceğiz sözleri nerde kaldı..
evet daha zamanı var.İnşallah o sözler yalan değildir.aksi taktirde ağzınızla kuç tutsanız bu taraftar sizi indirir oradan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seferovic için çok kritik bir sezon Geçen Space de de söylemistim. Belki de son dünya Kupasi şansı. Su an için isvicre as santraforu ama okafor pusuda bekliyor. Yatacagini sanmiyorum. Biraz daha sapitalim ozaman. Bu Adam henüz 30 yasinda. Sakatlanmadigi Halde önününde 3-4 yil daha var. Iyi bir dünya Kupasi performansi ile bonservis bile getirebilir parali ülkelerden.

Bence alakası bile yok..2018 dönemi daha iyiydi.

Heleki almeida falan nedir arkadaş..
İnşallah ilgimiz yokdur..

Hiçbir halt bilmiyorsak arkadaş bas bas paraları en önemli 6 numara ,forvet gibi önemli mevkilere..Diğer bölgelerede kiralık bak ne bileyim daha maliyetsiz adamlara bak..

Üst düzey liglerin kalbur üstü takımlarında kadroya giremeyen oyuncular olacak,kiraya vermeyi düşündükleri gençler olur..İsterse satın alma opsiyonu çok olsun veya hiç olmasın böyle bir tane adam alalım..Önemli olan bu sene şampiyonluk..

Hani arkadaş şu kadar parayla geleceğiz bu kadar para vereceğiz sözleri nerde kaldı..
evet daha zamanı var.İnşallah o sözler yalan değildir.aksi taktirde ağzınızla kuç tutsanız bu taraftar sizi indirir oradan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben o zamanki transfer politikasını da beğenmemiştim şimdi oyuncuların durumları önemli harit belhanda kafa kafaya derim seferovic sakat mi değil mi bilemiyorum ama güçlü forvet Almeida yerine alt yapıdan oyuncu oynamasını tercih ederim

---------------------Mus--------------------
Transfer---Nelson---Abdul---PVA
--------------- Beka Beka ----------------
-----------Oliviera-----Evander---------
Yunus ----- Sörloth -------- Kerem

Vargas, Sefer (kira)
Mami, Boey toplam 10 milyon şutingen. Sörloth parası çıktı

1. Vargas'ı kiralayacaklar mı? Kiralamak istemiyor, satmak istiyor diyorlardı takımı için. Çünkü bahsettiğim rotasyon rolü için bonservis ödeme lüksümüz olmayabilir. Mert, ön libero, santrafor bonservis ödememiz daha kritik oyuncu ve mevkiler. Hepsine bonservis ödeyecek paramız muhtemelen yok.
2. Vargas 10 numarada Harit kadar natürel değil bildiğim kadarıyla. Yani 10 numara yedeği olarak o kadar verimli olmayabilir. Ben Harit'e hem kanat hem 10 numarada aynı performansı verebiliyor diye düşünerek sıcak bakıyorum. Joker yani kendisi. Vargas ise aslen kanat ama işte sıkışınca ortada da oynatabilirsin gibi.
3. Ha tabi Vargas da makul alternatif, dediğin gibi maaşı da baya farkla düşük olacaksa tercih edilebilir. Ben sadece Harit neden bana göre biraz daha mantıklı onu anlatmaya çalıştım.
haritin schalkedeki maaşı 3.5 bizden de 4 istiyor deniyor. minimum 5 de bonservis.

değil rotasyon, takımın starı için bile o kadar maaş verilmemeli zaten.

vargas en makul opsiyon gibi duruyor, yaşı genç sayılır ligde başarılı oldu iyi top tutup çalım atıyor, asist özelliği iyi.

niye düşünülmez anlamıyorum

Gilbertoyu vermiyor benfica.dun benficalilar yazdi bunu.unutun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt