Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.425
- 21.308
- 2.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vargas kanat orta merkez heryerde oynar top tasiyan saklayabilen pas istaryonu olabilen bir oyuncu yunus ile de cok iyi anlasiyor1. Vargas'ı kiralayacaklar mı? Kiralamak istemiyor, satmak istiyor diyorlardı takımı için. Çünkü bahsettiğim rotasyon rolü için bonservis ödeme lüksümüz olmayabilir. Mert, ön libero, santrafor bonservis ödememiz daha kritik oyuncu ve mevkiler. Hepsine bonservis ödeyecek paramız muhtemelen yok.
2. Vargas 10 numarada Harit kadar natürel değil bildiğim kadarıyla. Yani 10 numara yedeği olarak o kadar verimli olmayabilir. Ben Harit'e hem kanat hem 10 numarada aynı performansı verebiliyor diye düşünerek sıcak bakıyorum. Joker yani kendisi. Vargas ise aslen kanat ama işte sıkışınca ortada da oynatabilirsin gibi.
3. Ha tabi Vargas da makul alternatif, dediğin gibi maaşı da baya farkla düşük olacaksa tercih edilebilir. Ben sadece Harit neden bana göre biraz daha mantıklı onu anlatmaya çalıştım.
sert kartel eksikliğimizi kapatır.Uyuşturucu baronuna benziyor
Çatapat bile patlatamazRakiplere patlatacak rakiplere
Superovic sana bu lafları yedirecekÇatapat bile patlatamaz
Transfer politikasında biraz 2018 yılındaki transfer politikasını örnek alıyorlar mariano-andre Almedia belhanda-harit gomis-seferovic hemen hemen aynı yaş ortalamasi birbirine yakın kalite.
Ben o zamanki transfer politikasını da beğenmemiştim şimdi oyuncuların durumları önemli harit belhanda kafa kafaya derim seferovic sakat mi değil mi bilemiyorum ama güçlü forvet Almeida yerine alt yapıdan oyuncu oynamasını tercih ederimBence alakası bile yok..2018 dönemi daha iyiydi.
Heleki almeida falan nedir arkadaş..
İnşallah ilgimiz yokdur..
Hiçbir halt bilmiyorsak arkadaş bas bas paraları en önemli 6 numara ,forvet gibi önemli mevkilere..Diğer bölgelerede kiralık bak ne bileyim daha maliyetsiz adamlara bak..
Üst düzey liglerin kalbur üstü takımlarında kadroya giremeyen oyuncular olacak,kiraya vermeyi düşündükleri gençler olur..İsterse satın alma opsiyonu çok olsun veya hiç olmasın böyle bir tane adam alalım..Önemli olan bu sene şampiyonluk..
Hani arkadaş şu kadar parayla geleceğiz bu kadar para vereceğiz sözleri nerde kaldı..
evet daha zamanı var.İnşallah o sözler yalan değildir.aksi taktirde ağzınızla kuç tutsanız bu taraftar sizi indirir oradan.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haritin schalkedeki maaşı 3.5 bizden de 4 istiyor deniyor. minimum 5 de bonservis.1. Vargas'ı kiralayacaklar mı? Kiralamak istemiyor, satmak istiyor diyorlardı takımı için. Çünkü bahsettiğim rotasyon rolü için bonservis ödeme lüksümüz olmayabilir. Mert, ön libero, santrafor bonservis ödememiz daha kritik oyuncu ve mevkiler. Hepsine bonservis ödeyecek paramız muhtemelen yok.
2. Vargas 10 numarada Harit kadar natürel değil bildiğim kadarıyla. Yani 10 numara yedeği olarak o kadar verimli olmayabilir. Ben Harit'e hem kanat hem 10 numarada aynı performansı verebiliyor diye düşünerek sıcak bakıyorum. Joker yani kendisi. Vargas ise aslen kanat ama işte sıkışınca ortada da oynatabilirsin gibi.
3. Ha tabi Vargas da makul alternatif, dediğin gibi maaşı da baya farkla düşük olacaksa tercih edilebilir. Ben sadece Harit neden bana göre biraz daha mantıklı onu anlatmaya çalıştım.
kap gelmeden sayılmazEvettt
Varan 1 Seferovic