Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.751
- 94.861
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar da biraz sacmalamis Mitroglou gittiği dönem seferovic Benficada deli atıyorduSeferovic ile ilgili Benfica forumlarında ki yorumlar can sıkıcı herifler resmen Cagne muamelesi yapmış..Hatta biri bu herif için Mitroglunu yolladık diye sitem ediyor![]()
Lazaro renktaş son sezon Benficada oynadı bonservis interdeNevzatin yazdığı muhtemelen Andre Almeida sağ bek
Uyuşturucu baronuna benziyor![]()
Gilberto - Oyuncu profili 2023
Gilberto, 30, Brezilya ➤ Esporte Clube Bahia, 2023'den beri ➤ Defans ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 7 Mar 1993, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Seferovic alınsın iyi olur bu adamın sakatlığı sadece uzun sürdü ama kronik bir durumu yok Harite gerek yok3 isim bitme noktasında.
Seferovic (taraftar 2ye bölündü sağlıklı sağlıksız tartışması var, sağlıklıysa ligi hoplatır,uygun şartlarda girmeliyiz riske diyorum )
Amine Harit (yine 2ye bölen isim yetenekli buna herkes hem fikir ama kafasını kullanma konusu ve Oyun yapısı çok mu ihtiyaç diye düşündürüyor,ben alınacaksa bile alternatif görülmesi gerektiğini düşünüyorum sanki biraz iç saha futbolcusu gibi)
Sağ bek (isimi çıkanlar Aurier hariç hiç kimseyi tatmin etmiyor,leş bi bölge olarak kalacak gibi)
Konuyu açanı engellemişsin o zaman.Saatlerdir farklı mesajlar atılıyor hiç birinde düşmedi timeline'a.
Bizim kulüpte fas feşisti varHarit, Okan Buruk transferi mi yoksa yonetim mi?
Muhtemel.Konuyu açanı engellemişsin o zaman.
Evander’e kiralık teklifi gitmesi güzel.
Adamlar banko oyuncularını niye kiralasınlar. Nelson’u kiralar mısınız şuan mesela.
Bu adamı almaktan kurtulmuş oluruz böylelikle.
Seferovic alınsın iyi olur bu adamın sakatlığı sadece uzun sürdü ama kronik bir durumu yok Harite gerek yok
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Riza denilen tinercinin bizim icin ne cikari olacak?Ne alakası var ya. Bizim de çıkarımıza geliyor Rıza hoca..