Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin ilginç yanı şüphe gerektirmeyen 2 bölgeye şüpheli 2 oyuncu konuşuluyor.Forvet ve 10 numara mevki.

Seferovice kötü demiyorum fakat şüpheli o kadar şüpheli ki "15 maç oynarsa" şartı var oynamama ihtimali yüksek diye bedelsiz vermişler.

Harit hiç istikrar göstermemiş hep show yapmış yaptığı showlar transfer ettirmiş.Babel de canı isteyince show yapardı

Bize de direkt yarın başlayıp ilk 11 e kazık çakacak lige ağırlık koyacak oyuncular lazım ama bu konuşulan profiller Okan hocaya zarar verecek profiller göz göre göre.

3 isim bitme noktasında.

Seferovic (taraftar 2ye bölündü sağlıklı sağlıksız tartışması var, sağlıklıysa ligi hoplatır,uygun şartlarda girmeliyiz riske diyorum )

Amine Harit (yine 2ye bölen isim yetenekli buna herkes hem fikir ama kafasını kullanma konusu ve Oyun yapısı çok mu ihtiyaç diye düşündürüyor,ben alınacaksa bile alternatif görülmesi gerektiğini düşünüyorum sanki biraz iç saha futbolcusu gibi)

Sağ bek (isimi çıkanlar Aurier hariç hiç kimseyi tatmin etmiyor,leş bi bölge olarak kalacak gibi)
Seferovic alınsın iyi olur bu adamın sakatlığı sadece uzun sürdü ama kronik bir durumu yok Harite gerek yok

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evander’e kiralık teklifi gitmesi güzel.

Adamlar banko oyuncularını niye kiralasınlar. Nelson’u kiralar mısınız şuan mesela.

Bu adamı almaktan kurtulmuş oluruz böylelikle.

Specialty million euro van service project psychosocial Angel Sureshot it all Muslim

Türkçe ifadeyle beş 6 milyon vereceksek oyuncunun Soru işareti Olmaması lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seferoviç geçen sezon 3 ayrı sakatlıktan 29 maç kaçırmış. Belki Abu gibi olur diyorum ama bize sağlam gelen sakatlanırken bu ihtimal pek olası değil.

Bu Raphael Veiga deli bir topçuya benziyor. Video da göründüğü kadar ile en az 25 milyon isterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt