- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
iftira atmayım şimdi sonra banlanıyorumdusman kazanmıssın gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iftira atmayım şimdi sonra banlanıyorumdusman kazanmıssın gibi
sola daha berghuis tarzı bir adam olursa bir de sağ bek alırsak güzel kadro olabilir.Sefer
Harit-kramaric-yunus
Sergio-mitsö
Pva-abdul-nelsson-aliturap
Muslera
Abdulkerim'in fenere gitmesi gibi mi
Falcao Monaco kampında sakatlanmıştı sanırım sağlam gelmedi derken bunu söylüyor sanırım.Yanlışın var Arif hocam adam o sezon 35 kusur maç çıkarmıştı ki bize gelene kadar gayet fit idi muhtemelen bizde emeklilik.modunu açtı ve bakmadı kendine fakat Gomez ve Ebubekir cidden sakat adamlardi pipilerine kadar sakatlık geçiren adamlar
Keza demba ba sakatti
Seferovicte kronik durum görünmüyor kulubumuzde doktor vardır diye düşünüyorum şayet kendine bakarsa ki milli takımı.onemsiyor seferovic tam bu ligin adamı
Gönül sorloth ister elbet ama o miktar paralar veremeyiz
Biraz da magazin
ben biraz daha net katkıya yönelelim derim.ikisini de alıp takımımızda kıyaslayalım o zaman Taha
Hadziahmetovic deme.
1 kangal sucuguna iddiaya girerimNeresinden okursan oku kardeşim mevzu net adam iyi golcü
Burun kıvıracak tarafı yok ve muhtemelen maliyeti de düşük olacak
ewt . çok şükür rtaş .
Evandere karşı bu kadar önyargının sebebi Cicaldau mu?ben biraz daha net katkıya yönelelim derim.
oturmuş bir takımın olsa evanderi denersin de bu takım çok defoya sahip. oraya daha olgun bir isme hasretiz gibi geliyor bana
Sol taraf bana da patlar gibi geldi. Bu harit savunma yardımı falan düşüktür, pva zaten savunmayı 2.plana atıyorsola daha berghuis tarzı bir adam olursa bir de sağ bek alırsak güzel kadro olabilir.
ama pva abduş tarafı turnike de olabilir
Bana kalırsa ilk alternatiflerimizin çoğu olmayacak hedeflerdi, hani William Carvalho ya gidiyoruz adamın 3.5 mil.€ maaş beklentisi var oturup süre kaybetmeye bile gerek yok veya Gueye konuştuk burda oturup olmayacağı çok çok belli bir transferdi. Bunların içinde sadece Joao Pedro yu ayırırım gayet olası bir transferdi ilk basında geçen rakamlarda absürt sayılmazdı onun için ama transfer o kadar sündü ki bir bokluk çıkacağı kesindiİlk olarak kaliteli adamların ismi çıktı hep. Sonra bunların alternatifi olarak gösterilen adamların profil ve mevki olarak hiç bir benzerliği yok. Pedro'nun alternatifi Evander ve çakma Belhanda diyebileceğimiz Harit olmaz. Harit'in mevkisi yok, diğeri 8.
Milyon dolarların var ama milletin içinde eski karından fırça yiyon, müthiş bi olayBazı şahıslar gs ile ugraşmaktan ACUNacak hale düşmüş anlasılan :=)
Halk da zengin olabilirBunlar niye halka karışmış ki
yakında forumdaki hamleleri yüzünden dayak yiyen ilk üye olacaksın. arkanı topluyoz burda.Lan niye her mesajıma saniyede edit geliyor
Enes Seferovic yorumun nedir?Bana kalırsa ilk alternatiflerimizin çoğu olmayacak hedeflerdi, hani William Carvalho ya gidiyoruz adamın 3.5 mil.€ maaş beklentisi var oturup süre kaybetmeye bile gerek yok veya Gueye konuştuk burda oturup olmayacağı çok çok belli bir transferdi. Bunların içinde sadece Joao Pedro yu ayırırım gayet olası bir transferdi ilk basında geçen rakamlarda absürt sayılmazdı onun için ama transfer o kadar sündü ki bir bokluk çıkacağı kesindi