Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlışın var Arif hocam adam o sezon 35 kusur maç çıkarmıştı ki bize gelene kadar gayet fit idi muhtemelen bizde emeklilik.modunu açtı ve bakmadı kendine fakat Gomez ve Ebubekir cidden sakat adamlardi pipilerine kadar sakatlık geçiren adamlar
Keza demba ba sakatti
Seferovicte kronik durum görünmüyor kulubumuzde doktor vardır diye düşünüyorum şayet kendine bakarsa ki milli takımı.onemsiyor seferovic tam bu ligin adamı
Gönül sorloth ister elbet ama o miktar paralar veremeyiz
Falcao Monaco kampında sakatlanmıştı sanırım sağlam gelmedi derken bunu söylüyor sanırım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk olarak kaliteli adamların ismi çıktı hep. Sonra bunların alternatifi olarak gösterilen adamların profil ve mevki olarak hiç bir benzerliği yok. Pedro'nun alternatifi Evander ve çakma Belhanda diyebileceğimiz Harit olmaz. Harit'in mevkisi yok, diğeri 8.
Bana kalırsa ilk alternatiflerimizin çoğu olmayacak hedeflerdi, hani William Carvalho ya gidiyoruz adamın 3.5 mil.€ maaş beklentisi var oturup süre kaybetmeye bile gerek yok veya Gueye konuştuk burda oturup olmayacağı çok çok belli bir transferdi. Bunların içinde sadece Joao Pedro yu ayırırım gayet olası bir transferdi ilk basında geçen rakamlarda absürt sayılmazdı onun için ama transfer o kadar sündü ki bir bokluk çıkacağı kesindi

Bana kalırsa ilk alternatiflerimizin çoğu olmayacak hedeflerdi, hani William Carvalho ya gidiyoruz adamın 3.5 mil.€ maaş beklentisi var oturup süre kaybetmeye bile gerek yok veya Gueye konuştuk burda oturup olmayacağı çok çok belli bir transferdi. Bunların içinde sadece Joao Pedro yu ayırırım gayet olası bir transferdi ilk basında geçen rakamlarda absürt sayılmazdı onun için ama transfer o kadar sündü ki bir bokluk çıkacağı kesindi
Enes Seferovic yorumun nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt