Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.344
- 18.945
- 2.083
Yani ben solak forvetleri her zaman beğenmişimdir, çoğu stoper için ters geldiğine inanıyorum. Eğer Seferovic için prime dönemini yorumlayacak olursam gerçekten takımın hücumuna çok yardımı dokunur. Hani bazı forvetler olur ya oyun içinde çalışkandır arkadaşlarına alan açmak için koşu yapar kendi kadar arkadaşlarının gol vuruşu yapabileceği yerlerde onların topla buluşması için çalışır Seferovic öyle bir forvetti eğer Okan Buruk 4-2-3-1 gibi bir düzende ana hücum planı Seferovic in arkasında Kerem - 10 Numara - Yunus üçlüsü olacaksa bence doğru bir profil Seferovic kendi attığından ziyade Yunus veya transfer edilecek 10 numaranın filan bayağı ceza sahası içerisinde gol aradığını izleriz. Dediğim gibi prime dönemi için bayağı dengeli fizik gücü olan çalışkan bir forvetti Seferovic o döneminden bahsedecek olursak bizim ligdeki stoperler için bayağı ters gelebilir ama Benficada son döneminde bayağı yaşadığı sakatlıklar ve forma yarışında geriye düşmesi sebebiyle gerçekten son durumu aklımı karıştırıyor. Hani forvet transferi konusunda biraz yazı tura atacağız gibi Seferovic sağlam şekilde kalır kendini bulursa ben çok memnun olurum bu transferden ama diğer yanda 2 ay sonra sakatlanıp yeniden Gomis veya Mostafa Mohamed için mecbur kalan bir Galatasaray izleme riskimiz de varEnes Seferovic yorumun nedir?
Bildiğim kadarıyla geçen seneye kadar öyle sakatlık problemi olan bir forvet değildi Seferovic. Hatta 2020/2021 sezonunda lig + kupa maçlarının 37 tanesinde forma giyip 26 gol 7 asist yapmış Portekizde. 2018/2019 sezonunu Benfica ile tüm müsabakalarda 51 maç ile tamamlamış 27 gol 8 asist üretmiş ki o dönemde Avrupa liginde eşleşmemizde evimizde yenildiğimiz maçta Marcao & Luyindama ikilisine karşı kurduğu üstünlüğü izledik belki de Florentino ile birlikte o maçın adamıydı benim gözümde Seferovic. Üstüne üstlük sağlam kaldığı her dönemde milli takım formasıyla da başarılı olmuş bir Seferovic var
Hani uzun lafın kısası sağlam bir Seferovic bence formda boklandığı kadar kötü bir forvet değil. Gönül isterdi ki Sörloth gelsin Jovic gelsin onu izleyelim ama Seferovic de eğer sakatlık sıkıntısını atlatabilirse başarılı olabilecek bir profil