Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seferovic - boupendza - bozok - eren aydın forvet hattına okey olur musunuz?
Sakatlık şüpheli oyuncu
Anadolu'da bir sezon performans vermiş oyuncu
Alternatif oyuncu
Altyapı değeri

Dördü de riskli. Bir tane net adam olsa keşke. Dolayısıyla benden RED.

şerefsiz 14 numara bi tekme atmadığı kalmış arkadan
hamzaya 3 maçtır sert giriyolar.topu alıp gittiğini gördükten sonra yapıyolar bunu,sonra 3 kişi sıkıstırıyolar.hamzanın önü bir kez olsun boş kalmadı sanırım,nerde o fırsat başka cocukların eline geçen..

Kerem formsuz diye, Sergio veya yana yakıla bekleyip inşallah mutlu sonla getireceğimiz 6 numarayı kesip Berkan'ı oynatıcaz? Veya o mu gelsin bu mu gelsin diye kafa yorduğumuz, çok şeyler beklediğimiz 10 numarayı kesip Akbaba'yı oynatıcaz öyle mi? Ya da Yunus en kritik yerde 3 maç sakatlandı diye en kritik maçlarda, derbilerde Muslera'yı kesip kaleye Okan veya Batuhan'ı koyucaz? Böyle planlama mı olur ya...
olur olur bişey olmaz oynayacağın takımlar da bayern falan değil zaten

pedro cagliariyi senelerce sırtında tasımıs tecrübeli,iyi bi futbolcu.ama tek basına yetmez asla.fbnin aynı bölgeye aldıgı kacıncı herif bi de,nasıl oynatacaklar onu da anlamadım

hamzaya 3 maçtır sert giriyolar.topu alıp gittiğini gördükten sonra yapıyolar bunu,sonra 3 kişi sıkıstırıyolar.hamzanın önü bir kez olsun boş kalmadı sanırım,nerde o fırsat başka cocukların eline geçen..
hamza topu ayağında 1 tık fazla tuttuğundan dolayı olabilir, dribbling özelliği çok iyi ama topla biraz çabuk vedalaşması lazım

Btw eğer sakatlık ile ilgili bir problemi yoksa, Benfica forumlarında yazılanları boşverin, Sefer bayağı iyi bir oyuncu lan bence. Özel ilgi alanimda olan kendisini, pek çok defa izledim. Yani taş gibi santrafor (sakat değilse).

---------------------Mus--------------------
Transfer---Nelson---Abdul---PVA
--------------- Beka Beka ----------------
-----------Oliviera-----Evander---------
Yunus ----- Sörloth -------- Kerem

Vargas, Sefer (kira)
Mami, Boey toplam 10 milyon şutingen. Sörloth parası çıktı

Mami ve Boey 10m mu ? Yapmayın artık şunu ya. Marcao konusunda da 20+ diyordu herkes. 12’ye nakit açısından iyi bile sattık.

olur olur bişey olmaz oynayacağın takımlar da bayern falan değil zaten

Geçen sene bizim ligde Bayern, City, Liverpool gibi takımlar vardı da mı küme düşmekten zor kurtulduk? Kusura bakma ben en kritik maçlarda 6 numaramızı kesip Berkan'ı, 10 numaramızı kesip Akbaba'yı, Muslera'yı kesip Okan'ı görmek istemiyorum sahada...

ben bjkninin talisca ve aboubakarı aldıgı yaz baya gerilmiştim.çünkü videolarını izlediğimde altın bi tepsi oldugunu anlamıstım.burda talisca hakkında bilgisi olan da hakan delikanlıydı,dediği kadar varmış.inanılmaz bi adam

ben bjkninin talisca ve aboubakarı aldıgı yaz baya gerilmiştim.çünkü videolarını izlediğimde altın bi tepsi oldugunu anlamıstım.burda talisca hakkında bilgisi olan da hakan delikanlıydı,dediği kadar varmış.inanılmaz bi adam

1658057941372.png hakan delikanlı mı

Sami Karakoç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt