- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
2 kez selam ilettim recobu ertan suzgun bjkli filan ama duyumları saglam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 kez selam ilettim recobu ertan suzgun bjkli filan ama duyumları saglam
görüyorum ve arttıyorumcica > harit bu arada
as2 kez selam ilettim reco
üstat payet falan da istemeyelim o zaman onlar da kötüydü o maç.üstat adamın futbolculuk yapısı bu olabilir. ama bu diğer takımlara karşı öne çıkan bir özellik değil. taylan, berkan’a bile üstünlük kuramamış sönük bir adam burada olmaz![]()
Kontra savunmasında da çok iyi demiş. Yani öyle bir övdü ki adam bunların yarısını bile yapıyorsa mutlaka almalıyız moduna girdim ben. Tek ihtiyacı yanında tempolu bir 8-10 numara yorumu var. Hatta Amiri örneği verdi. Bugün onun adı düştü medyaya. Bakalım merakla takip ediyorum.Reis oyuncu iyidir ben bundan bağımsız konuşuyorum. Top kapan orta saha koymazsak stoperler 30 metreyi savunmak zorunda kalıyor sonra stoperler kötü oluyor.
Ben haberi ilk ciktiginda da demistim Oliveira ile birlikte iki temposuz orta sahamiz olur diye. Bu ikili ile oynarsak skorer ofansif orta saha yerine atletik ve dribblingci bir 8 bulmamiz lazim. Boyle bir orta saha kurgusu olursa yine gol atma konusunda sorun yasariz.Nasıl olsa alamayacağız, transfer bitmeden medyaya düşüp de transferin olumlu sonuçlanması bizim adımıza imkansız gibi bişey. Hani Grillitsch in babasının istediği imza parasını verip yine de alırlar bile demiyorum. Joao Pedro transferinde olduğu gibi bu transfer yattı bana kalırsa
Vargas çok iyi olur da bizimkiler çok ölücü bonservis konusunda 5-6 milyon bir oyuncuya ödemezler gibi duruyor.fenerin yaptığı hataya düşeriz hep piyango oyuncularla sezona baslanmamali.. Topu alınca sakin kalan takıma beyin olabilecek bir kanat lazım Vargas-Prime Nwakaeme- Ghezzal gibi baba topcun olacak orada..
keramettin admirin sana verdiği destek gibimanevi destek nedemek
midtsjo uyuyor galiba bu profile. izlemedim de izleyip analiz yapanların yalancısıyım.Ben haberi ilk ciktiginda da demistim Oliveira ile birlikte iki temposuz orta sahamiz olur diye. Bu ikili ile oynarsak skorer ofansif orta saha yerine atletik ve dribblingci bir 8 bulmamiz lazim. Boyle bir orta saha kurgusu olursa yine gol atma konusunda sorun yasariz.