Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grilits,harit,evander boş iş amiriyi izlemedim

Elle tutulur net adam alacaz diyip hem pahalı hemde kapalı kutu oyuncu istiyoruz eğer bu transferleri biri bilinçli bozuyosa allah razı olsun

Bir tek Sergio’nun oynadığı maçta düzgün bi top oynadık. Eli ayağı düzgün 2-3 orta saha olsa demek ki takım düzelecek inatla en sona bırakıyorlar

Biz yıllardır büyük futbol oynayamıyoruz,tempolu oynadığımız iyi oynadığımız keyif aldırtan oyunlar oynadık ama büyük oyun oynayamadık.en son drogba şıno melo hamitli sezon o oyun vardı.bizim buyüzden büyük oyuncuları bünyemizde bulundurmamız gerekiyor.sergio mesela getirildi ,o ayarda ve fırsat oluşursa bi tık daha iyisi getirilebilirse zekasıyla tekniğiyle oynayan oyuncular sayesinde büyük futbol izleyebiliriz kısmetse.bizim cidden tr ligindeki takımlara karşı maç başlığında 4 mü 5 mi atacaz diyebilmeliyiz,o zaman avrupada ciddi bi beklenti içine girebiliriz kısmetse

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis oyuncu iyidir ben bundan bağımsız konuşuyorum. Top kapan orta saha koymazsak stoperler 30 metreyi savunmak zorunda kalıyor sonra stoperler kötü oluyor.
Kontra savunmasında da çok iyi demiş. Yani öyle bir övdü ki adam bunların yarısını bile yapıyorsa mutlaka almalıyız moduna girdim ben. Tek ihtiyacı yanında tempolu bir 8-10 numara yorumu var. Hatta Amiri örneği verdi. Bugün onun adı düştü medyaya. Bakalım merakla takip ediyorum.

Nasıl olsa alamayacağız, transfer bitmeden medyaya düşüp de transferin olumlu sonuçlanması bizim adımıza imkansız gibi bişey. Hani Grillitsch in babasının istediği imza parasını verip yine de alırlar bile demiyorum. Joao Pedro transferinde olduğu gibi bu transfer yattı bana kalırsa
Ben haberi ilk ciktiginda da demistim Oliveira ile birlikte iki temposuz orta sahamiz olur diye. Bu ikili ile oynarsak skorer ofansif orta saha yerine atletik ve dribblingci bir 8 bulmamiz lazim. Boyle bir orta saha kurgusu olursa yine gol atma konusunda sorun yasariz.

fenerin yaptığı hataya düşeriz hep piyango oyuncularla sezona baslanmamali.. Topu alınca sakin kalan takıma beyin olabilecek bir kanat lazım Vargas-Prime Nwakaeme- Ghezzal gibi baba topcun olacak orada..
Vargas çok iyi olur da bizimkiler çok ölücü bonservis konusunda 5-6 milyon bir oyuncuya ödemezler gibi duruyor.

neyse bu saatten sonra artık hareketli geçer transfer dönemi 5 ine az kaldı bombalar patlar

Kurun şu kadroyu da artık gözlerimiz şampiyon olacak takım izlesin ilk maçtan son maça kadar savaşan göze hoş gelen futbol izleten ekip hesaplarıma göre %90 şampiyon olacaktır ben kefilim, siz ne düşünürsünüz?

Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim PVA
Grilisch Oliviera
Yunus Harit Kerem
Seferovic

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben haberi ilk ciktiginda da demistim Oliveira ile birlikte iki temposuz orta sahamiz olur diye. Bu ikili ile oynarsak skorer ofansif orta saha yerine atletik ve dribblingci bir 8 bulmamiz lazim. Boyle bir orta saha kurgusu olursa yine gol atma konusunda sorun yasariz.
midtsjo uyuyor galiba bu profile. izlemedim de izleyip analiz yapanların yalancısıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt