Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grillitsch'e ek olarak çabuk, dinamik, gedik kapayan, geri hızlı koşan bir 6 no gelsin. Ayrıca bir de Harit gibi hem kanat hem 10 doğal mevkisi gibi olan birisi gelsin.

İstediğimizde Harit'i kanata atıp hem teknik hem sert canavar bir 3'lü orta saha kuralım. İstediğimizde orta sahalardan birini yedeğe çekip Harit'i 10 numaraya koyup 4-2-3-1 oynayalım. Daha da ötesi istediğimizde 3'lü orta sahanın önüne Harit'i koyarak tamamen değişik 4-3-1-2 gibi sisteme dönelim.

Kurun şu kadroyu da artık gözlerimiz şampiyon olacak takım izlesin ilk maçtan son maça kadar savaşan göze his gelen futbol izleten ekip hesaplarıma göre %90 şampiyon olacaktır ben kefilim, su ne düşünürsünüz?

Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim PVA
Grilisch Oliviera
Yunus Harit Kerem
Seferovic

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 forvet 1 kanat 1 orta saha daha gelecek bunlar hariç stoperi bilemiyorum kaan ayhan gelebilir

Harit için maç izlemeye gerek yok geçen seneki marsilya maçınıda mı hatırlamıyorsunuz. Devre arasıda bize yazılmıştı. Çöpün önde gideni.

Cica Marsilya'nın içinden geçerken Harit tezek topluyordu. Bu kadar sövdüğümüz Cica üstünlük kurdu oradan anlayın ne kadar balon olduğunu.

Ben Pedro konusunu bu yüzden uzattım. 1-2 milyon vermeyeceğiz diye yatırdılar. Alternatifi olmayan tek oyuncuydu. O kadar kolay değil ama bu saatten sonra Plea alıp, çift forvete falan dönmek lazım. En makul bu geldi. Üstüne kanat oynayabilen Harit’i alıp, tek forvetli düzende 10 oynatırsın. Matheus Pereira’yı falan alamayacaksak böyle bir şey lazım.

Ben Pedro konusunu bu yüzden uzattım. 1-2 milyon vermeyeceğiz diye yatırdılar. Alternatifi olmayan tek oyuncuydu. O kadar kolay değil ama bu saatten sonra Plea alıp, çift forvete falan dönmek lazım. En makul bu geldi. Üstüne kanat oynayabilen Harit’i alıp, tek forvetli düzende 10 oynatırsın. Matheus Pereira’yı falan alamayacaksak böyle bir şey lazım.

ustat, bir kadro yapsana sana zahmet

Lan geçen sezon gol atamıyoduk bu sene hazırlık maçlarındada gol atamıyoruz

İki önliberolu kadro kuruyoruz kafayı yicem

piatek harit embalo 3lüsü iyi olur ilerideki kısırlık çözülmeli

Yaw sadece ligdeyiz tempo tempo diyoruz da bjk atiba-necip(mensah) -josef 3 lusuyle şampiyon oldu çok mu tempoluydu ?

Kurun şu kadroyu da artık gözlerimiz şampiyon olacak takım izlesin ilk maçtan son maça kadar savaşan göze hoş gelen futbol izleten ekip hesaplarıma göre %90 şampiyon olacaktır ben kefilim, siz ne düşünürsünüz?

Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim PVA
Grilisch Oliviera
Yunus Harit Kerem
Seferovic

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence bu kadronun şampiyonluk şansı yüzde 10.

Embalo ve amiri oncelik degilse onana ve vargasi alin artik.ya da djenepoyu kiralayin.boufali alin.birini alin artik kanada

bahsi geçince sinirleniyoruz ama gedson hıyartosu elimizde olsaydı griliş ve sergio ile güzel bir üçlü olabilirdi.
olası tempo ve top çalma eksiğini kapatırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt