- 3 Temmuz 2012
- 134.198
- 80.983
- 5.198
seferin ucagı indi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki üçlü oynamayı planlıyordur?Okan hocam akıllı davranmalı Nelsson, Bardakçı, Emin Bayram, Metehan Baltacı stoper için ligte gayet yeterli oraya harcanacak bütçe orta sahaya kaydırılmalı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kurun şu kadroyu da artık gözlerimiz şampiyon olacak takım izlesin ilk maçtan son maça kadar savaşan göze his gelen futbol izleten ekip hesaplarıma göre %90 şampiyon olacaktır ben kefilim, su ne düşünürsünüz?
Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim PVA
Grilisch Oliviera
Yunus Harit Kerem
Seferovic
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tr'de kral olursun aslansın kaplansın falan diyorlar herhaldemanevi destek nedemek
Herif sportinge transfer olan moritayi,basele transfer olan zeki amdouniyi bize yazdi transfer olduklari gün,ne bilgisibu ertan suzgun bjkli filan ama duyumları saglam
Grillitisch-Oliveira-Midtsjo orta sahasi fazla skor katkisinda bulunmaz.midtsjo uyuyor galiba bu profile. izlemedim de izleyip analiz yapanların yalancısıyım.
Ben Pedro konusunu bu yüzden uzattım. 1-2 milyon vermeyeceğiz diye yatırdılar. Alternatifi olmayan tek oyuncuydu. O kadar kolay değil ama bu saatten sonra Plea alıp, çift forvete falan dönmek lazım. En makul bu geldi. Üstüne kanat oynayabilen Harit’i alıp, tek forvetli düzende 10 oynatırsın. Matheus Pereira’yı falan alamayacaksak böyle bir şey lazım.
Ben Pedro konusunu bu yüzden uzattım. 1-2 milyon vermeyeceğiz diye yatırdılar. Alternatifi olmayan tek oyuncuydu. O kadar kolay değil ama bu saatten sonra Plea alıp, çift forvete falan dönmek lazım. En makul bu geldi. Üstüne kanat oynayabilen Harit’i alıp, tek forvetli düzende 10 oynatırsın. Matheus Pereira’yı falan alamayacaksak böyle bir şey lazım.
Bence bu kadronun şampiyonluk şansı yüzde 10.Kurun şu kadroyu da artık gözlerimiz şampiyon olacak takım izlesin ilk maçtan son maça kadar savaşan göze hoş gelen futbol izleten ekip hesaplarıma göre %90 şampiyon olacaktır ben kefilim, siz ne düşünürsünüz?
Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim PVA
Grilisch Oliviera
Yunus Harit Kerem
Seferovic
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
skorer os yerine mucadeleci 8 yazmışsın ona istinaden yazdımGrillitisch-Oliveira-Midtsjo orta sahasi fazla skor katkisinda bulunmaz.