Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis e zam yapmayıp cagne falcao ya 20 milyon Euro verdik. Sonra bunlar olmadı gomis i yine getirdik.. şimdide gomis gitsin diye dua ediyoruz. Bi yerde bi gariplik var gibi.
3.5 yil arabistan'da oynayan 36 yasindaki forvet nasil olabilirse öyle suan gomis. son 20 dakika oyuna girip skoru degistirebilir ama gomis'ten büyük bir performans beklememek lazim 90 dakika oynar gibisinden. okan hoca 3.forvet olarak düsünüyormus ama 3.forveti 1,75m euro para alan bizim seviyemizde kulüp yoktur sanirim :(

5435D66F-C901-4080-84F0-83B2E27C2116.png

Harit Belhanda’nın yarısı kadar bile atamaz. Gelsin Belhanda’nın ilk sezondaki toplam gol katkısını geçsin adımı forumda 3 sene “ÇÖP KUTUSU” olarak değiştirin

Takım oynadıktan sonra her oyuncudan skor katkısı alınır admirim. Tudor Tolga Ciğerciden verim almış adam. Melo bizim dışımızda nerede bu kadar skor yapmış. Templu bir 3lü orta saha ile her oyuncudan katkı alırız.
Takım geçen sene de oynuyordu bir noktaya kadar. 6 pastan gol kaçırp duruyordu santraforların.

Tolga kimlerin yanında oynuyordu o dönem, cevap orada gizli zaten.

Ben skorer orta saha oyuncu işine çokta katılmıyorum. Geçen seneki kabız kadronun xg değeri ligde ilk sıralardaydı. Net golcü lazım bize. Her türlü atarız golü.
Katılıyorum Kerem+Yunus'un geçen seneki gol katkısı toplam 50 falan. Seferovic de saplayacaktır. Gözünüzün önüne Halil-Diagne-Momo'nun kaçırdıkları pozisyonlar gelsin, yerine Seferovic'i hayal edelim. 2-3 ekstra da Abdülkerim'den gelir. Tabii bir tane daha sağlam forvet lazım.

Ligin ilk devresi bittiğinde trabzonun arkasından ikinciydik diye hatırlıyorum xgde.

bir tane gary rodrigues bulalım da kanatları yedeklesin
hatta birini kesebilir bile

gerçi yerli sıkıntısı da var ama

Takım oynadıktan sonra her oyuncudan skor katkısı alınır admirim. Tudor Tolga Ciğerciden verim almış adam. Melo bizim dışımızda nerede bu kadar skor yapmış. Templu bir 3lü orta saha ile her oyuncudan katkı alırız.
o donem sakatlanmasa gol kralligina kosuyordu adam cok irdelenmesi gereken bir olay

Takım geçen sene de oynuyordu bir noktaya kadar. 6 pastan gol kaçırp duruyordu santraforların.

Tolga kimlerin yanında oynuyordu o dönem, cevap orada gizli zaten.
Benim dediğim senin düşünce ile aynı değil mi reyz işte ;D

İyi bir santrafor daha lazım, her türlü kaleye getiriyoruz topu. Bitirici adam yok.

Katılıyorum Kerem+Yunus'un geçen seneki gol katkısı toplam 50 falan. Seferovic de saplayacaktır. Gözünüzün önüne Halil-Diagne-Momo'nun kaçırdıkları pozisyonlar gelsin, yerine Seferovic'i hayal edelim. 2-3 ekstra da Abdülkerim'den gelir. Tabii bir tane daha sağlam forvet lazım.

Ligin ilk devresi bittiğinde trabzonun arkasından ikinciydik diye hatırlıyorum xgde.
gomisten tiksinsem de penaltı menaltı 7-8 atar

keza akbaba da 5-6 tane atabilir

Geçen seneki kadro henüz patlamamışken. O takıma iyi bir 6 no, sağ kanat ve santrafor koyabilsek şampiyonluğa oynardık.

Gol atma sorunu yaşadıkça patladık da patladık. Yunus ve Kerem ok, Sefer de ok ama golcü 10 no alınmalı sonraki aşamada.
Belki barcayi da gecerdik. Bi keremin ayagina baktik hucum da. Oda nereye kadar gider.

Yabancı sınırını dikkate almadan, 6-8 oynayabilen tempolu orta saha gelirse fikir vermesi babında:

----------------Seferovic----------------
Harit------------------------------Yunus
-----------Grillitsch-----Sergio---------
------------------Transfer---------------

veya;

-----------------Seferovic----------k-----
Kerem------------Harit------------Yunus
------------Transfer----Sergio------------
(Grillitsch yedek veya stoper olabilir)

veya;

-------------Kerem--Seferovic------------
------------------Harit---------------------
----------Sergio--------Transfer-----------
-----------------Grillitsch------------------
(duruma göre orta üçlünün yeri değişebilir)

Bu dizilişleri yabancı sınırına uydurmak ve elimizi rahatlatmak için ekstra bir yerli santrafor, bir yerli sağ bek vs gibi alternatifler yaratılmalı. Ben Mert Müldür'ü istiyordum ama zaten sağ bek aldık çok para vermeyiz, o zaman geriye Kaan Ayhan en ciddi aday kaldı gibi duruyor. Sistemler oturup da kaleciye az iş düşeceğine güvenebildiğimizde maçına göre kaleye de Okan-Batuhan'dan birini koyabiliriz belki. Tabi zaman zaman Harit de dinlendirilebilir.

Lan bu forumdaki almancıların almancı olmadığını düşünmeye başladım bi pampam can almanci bence. Ha birde musap var ama o yarım almancı zannımca 6 ay almancı 6 ay türk olabilir.

Insan iki tane almanca tweet, içinde galatasaray ve döşland geçen olumlu haber vermiyonuz varsa yoksa türk gazeteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt