Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Gerekirse yürek yiyip sergionun önüne 2 tane 10 atıp oynayalım ama sergionun yanına 2 tane 6 almayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.5 yil arabistan'da oynayan 36 yasindaki forvet nasil olabilirse öyle suan gomis. son 20 dakika oyuna girip skoru degistirebilir ama gomis'ten büyük bir performans beklememek lazim 90 dakika oynar gibisinden. okan hoca 3.forvet olarak düsünüyormus ama 3.forveti 1,75m euro para alan bizim seviyemizde kulüp yoktur sanirimGomis e zam yapmayıp cagne falcao ya 20 milyon Euro verdik. Sonra bunlar olmadı gomis i yine getirdik.. şimdide gomis gitsin diye dua ediyoruz. Bi yerde bi gariplik var gibi.
Takım geçen sene de oynuyordu bir noktaya kadar. 6 pastan gol kaçırp duruyordu santraforların.Takım oynadıktan sonra her oyuncudan skor katkısı alınır admirim. Tudor Tolga Ciğerciden verim almış adam. Melo bizim dışımızda nerede bu kadar skor yapmış. Templu bir 3lü orta saha ile her oyuncudan katkı alırız.
Katılıyorum Kerem+Yunus'un geçen seneki gol katkısı toplam 50 falan. Seferovic de saplayacaktır. Gözünüzün önüne Halil-Diagne-Momo'nun kaçırdıkları pozisyonlar gelsin, yerine Seferovic'i hayal edelim. 2-3 ekstra da Abdülkerim'den gelir. Tabii bir tane daha sağlam forvet lazım.Ben skorer orta saha oyuncu işine çokta katılmıyorum. Geçen seneki kabız kadronun xg değeri ligde ilk sıralardaydı. Net golcü lazım bize. Her türlü atarız golü.
afgana hayırevander,harit yerine afgan amiri daha uygun isim.
yerli statüsünde oynamasını isterikevander,harit yerine afgan amiri daha uygun isim.
o donem sakatlanmasa gol kralligina kosuyordu adam cok irdelenmesi gereken bir olayTakım oynadıktan sonra her oyuncudan skor katkısı alınır admirim. Tudor Tolga Ciğerciden verim almış adam. Melo bizim dışımızda nerede bu kadar skor yapmış. Templu bir 3lü orta saha ile her oyuncudan katkı alırız.
Benim dediğim senin düşünce ile aynı değil mi reyz işteTakım geçen sene de oynuyordu bir noktaya kadar. 6 pastan gol kaçırp duruyordu santraforların.
Tolga kimlerin yanında oynuyordu o dönem, cevap orada gizli zaten.
gomisten tiksinsem de penaltı menaltı 7-8 atarKatılıyorum Kerem+Yunus'un geçen seneki gol katkısı toplam 50 falan. Seferovic de saplayacaktır. Gözünüzün önüne Halil-Diagne-Momo'nun kaçırdıkları pozisyonlar gelsin, yerine Seferovic'i hayal edelim. 2-3 ekstra da Abdülkerim'den gelir. Tabii bir tane daha sağlam forvet lazım.
Ligin ilk devresi bittiğinde trabzonun arkasından ikinciydik diye hatırlıyorum xgde.
Belki barcayi da gecerdik. Bi keremin ayagina baktik hucum da. Oda nereye kadar gider.Geçen seneki kadro henüz patlamamışken. O takıma iyi bir 6 no, sağ kanat ve santrafor koyabilsek şampiyonluğa oynardık.
Gol atma sorunu yaşadıkça patladık da patladık. Yunus ve Kerem ok, Sefer de ok ama golcü 10 no alınmalı sonraki aşamada.