Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sağ bek transferinden sonra nelsson satılırsa şaşırmam. stoperleri ya da kaleciyi yerli yapmazsak bütün sezon yunus ve keremin ayağına bakacaz

Seferovic gelmeden acil kedi köpek fotosu olur. Kurbağa gifi olur seri post arkadaslar safları boş bırakmayalım

Cesaretim olmadigini itiraf etmekle erkekligim eksilmezse ben almayayim. Zavalli Hakan daha bu sabah su kadar dakikada bir post atilsa su sekil ihrac yemem hesabi yapiyordu. Hem de ilk gunden cennetin tadina bakti 3 transfer guya bitmisti. Aman aman benden uzak olsun. Grillitsch Bjk formasiyla poz verirse sebebi ben olmayacagim

00:15

00:30

kap geldi geldi yoksa bu ertan'a biraz erken üfürmüslerdir

Amiri ve hariti aynı anda almak en doğru seçenek
amiri gelirse bu gollerde sevinci yapıp durur sıkıntı çıkar

15269.jpg

Bu takım dünyanın en kötü bileklerine sahip Hakan Şükür'ü kral yaptı. Hagi, Sneijder, Okan Buruk, Melo daha önemli. Umut Bulut kadar katkı vermeyecek adamlara dünya para verdik bu süreçte. Evet net bir golcü lazım da önce orta sahayı ve arkayı halledeceksin. Van Aanholt bile şu takımda yedek olmalı. Muslera, Oliviera, Yunus, Kerem, Seferovic ok. Kaldı 6 isim daha.

Bakalım başarabilecekler mi? Zor. Yine yamalı gireriz sezona.

umut bozok gelmeli ki yerlilerde hareket alanımız olsun
mesela kerem ligde böyle oynarsa sıvarız. yedeğe de çekemeyiz şu anki tabloda
hucumda yerli kullanmaktansa geriyi yerli yapmaktan yanayım ben. nelsson'a çift hane teklif varsa uğurlanıp stoperler yerli yapılmalı.

İşte kerem,yunus ve seferin yerleri garantiyken üstüne 50-60 tane atamayacaklarıda kesinken temposuz 3 os demek intihar etmek demek çünkü skor yapamazlar

Ha ilerde mane salah firminon varsa belki olur bunların arkasını toplasın diye 3 defansif herif

Senin Josef bizim ligde 160 maçta 25 skor katkısı
Oliveira Portekiz'de aynı maçta 50 skor katkısı ..

Aldığımız adamları fazla kucumsuyorsunuz geçen sene Berkanin ayağı kürek gibi olmasa rahat 5-6 golü vardı..O kadar katkıyı bizim orta saha da yapacaktır bir şekilde önemli olan ön alanın becerisi..

baskı balatası yanmış 1 gomis en fazla altyapıdan gelen çocuğun dakikalarını gasp eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt