Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cesaretim olmadigini itiraf etmekle erkekligim eksilmezse ben almayayim. Zavalli Hakan daha bu sabah su kadar dakikada bir post atilsa su sekil ihrac yemem hesabi yapiyordu. Hem de ilk gunden cennetin tadina bakti 3 transfer guya bitmisti. Aman aman benden uzak olsun. Grillitsch Bjk formasiyla poz verirse sebebi ben olmayacagim
Aklıma kimse gelmiyor ahberd. İspanyol olmasın tek isteğim o olur Türkiye'de olmuyor bir tık.ispanya liginden biriyle anlaşmısız diyorlar santrafor için
amiri gelirse bu gollerde sevinci yapıp durur sıkıntı çıkarAmiri ve hariti aynı anda almak en doğru seçenek
Bejeke çok büyük olamaz küçük pis sinek olur onlar en fazlaÇok büyük bişey olması ne acaba, bjknin girmesini mi bekliyor bizimkiler
Bence onu gündüz hoca açıkladı seferovicten farklı bir forvet istiyoruz dedi Pedro da demek forvet olarak dusunuluyormus çünkü oyun kurucu bir oyuncu değil muhtemelen 9.5 numara alınacak bir tane İspanya'da oynayan birisi deniyoramiri, harit hiç biri pedro profilinde değil. pedronun alternatifi yok herhalde..
On numara olarak 3 maç oynamış 2 golü var.Bundesliga’da 178 mac 6 gol 14 assist
hucumda yerli kullanmaktansa geriyi yerli yapmaktan yanayım ben. nelsson'a çift hane teklif varsa uğurlanıp stoperler yerli yapılmalı.umut bozok gelmeli ki yerlilerde hareket alanımız olsun
mesela kerem ligde böyle oynarsa sıvarız. yedeğe de çekemeyiz şu anki tabloda
İşte kerem,yunus ve seferin yerleri garantiyken üstüne 50-60 tane atamayacaklarıda kesinken temposuz 3 os demek intihar etmek demek çünkü skor yapamazlar
Ha ilerde mane salah firminon varsa belki olur bunların arkasını toplasın diye 3 defansif herif
Kalma ihtimali %5'i geçmezCigaldau kalacak mı sizde