Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haji Wright, 3 yıllığına Antalyaspor’da
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, geçtiğimiz sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan ve transfer döneminde ismi bir çok Türk takımıyla anılan ABDli forvet oyuncusu Haji Wright ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

hücumda fazla yerli bence de çok olumlu değil ama başka bir yerden çıkaramıyoruz gibi üstat.
nelsson'un gittiğini varsaysak dahi kimi koyacağız. emin ya da metehan ile şampiyonluk yarışına çıkmak istemez teknik ekip.
kaan ayhan'ın peşinde koşarız herhalde.
ama transfer etmesi kolay olmayabilir.
1658265578715.png

Bugün Metehan ve Hamza sevindirdi beni. Kazımcan da aynı şekilde. Morutanı kiraya verceğinize, Cicayı kovun arkadaş, kiralık miralık değil direk kovun. Taylanı da aynı şekilde. Kalede de Okan iyiydi.

Okan hoca Hamza gibi dikine oynayan oyunculara ihtiyacımız var diyordu. Harit denyosunu o yüzden mi istedı acaba ? Baska Bi numarası yok zaten

Nelsson Marcao ile birlikte iyiydi. Çok dağınık geliyor bana. Marcao'nun yokluğunda göreceğiz kendisini Doğukan. Leo'yu da izlediğim videolara göre konuşuyorum, Mariano'nun bir tık altı gibi gözüküyor. Umarım yanıltır tabi.

keremi asla hücumda karar alıcı pozisyonda oynatmamalıyız, ve mümkün olduğunca az topla buluşturup bir tık onyekuruyu kullandığımız gibi kullanmalıyız defans arkası koşuları falan iyi.

bu türlü inanılmaz çok top eziyor
Geçen sezon başında maç başına 15-20 arası top kaybı yapıyordu Kerem hatta beraber maç izlediğim arkadaşlar kesilsin vs diyordu. Hoca ısrarla oynattı, Kerem de sonradan baya toparladı o durumu. Özellikle avrupa maçları ve derbilerde acayip verimli-efektif oynadı. Hiç boş yapmadı diyebiliriz.

Tabii yine de top kaybı yüzdesi fazla, gereksiz pozisyonları zorlamayacak, çok ekstra pas denemeyecek. Bu ikisini yapsa yarı yarıya azalır top kaybı sayısı. Arda gibi topu ayağına atıp arkana yaslanabileceğin bir oyuncu olamaz hiç bir zaman öyle bir top kontrolü, saklama özelliği vs yok ama farklı yetenekleri var, onları da doğru zamanda kullanması lazım.

Senin Josef bizim ligde 160 maçta 25 skor katkısı
Oliveira Portekiz'de aynı maçta 50 skor katkısı ..

Aldığımız adamları fazla kucumsuyorsunuz geçen sene Berkanin ayağı kürek gibi olmasa rahat 5-6 golü vardı..O kadar katkıyı bizim orta saha da yapacaktır bir şekilde önemli olan ön alanın becerisi..
Reiz sergioyu katmıyorum ben o bizim için doğru adam ama yanına iki tane 6 alırsan ondanda verim alamazsın onuda bozarsın onu diyorum

6-6-sergio,yunus,kerem,sefer

Bu hat sana ben şampiyon olurum diyomu sence diyemez çünkü skorer oyuncu sayısı çok kısıtlı,yapacaklarında 25er tane atmayacaklarını biliyoruz

Geçen sezon başında maç başına 15-20 arası top kaybı yapıyordu Kerem hatta beraber maç izlediğim arkadaşlar kesilsin vs diyordu. Hoca ısrarla oynattı, Kerem de sonradan baya toparladı o durumu. Özellikle avrupa maçları ve derbilerde acayip verimli-efektif oynadı. Hiç boş yapmadı diyebiliriz.

Tabii yine de top kaybı yüzdesi fazla, gereksiz pozisyonları zorlamayacak, çok ekstra pas denemeyecek. Bu ikisini yapsa yarı yarıya azalır top kaybı sayısı. Arda gibi topu ayağına atıp arkana yaslanabileceğin bir oyuncu olamaz hiç bir zaman öyle bir top kontrolü, saklama özelliği vs yok ama farklı yetenekleri var, onları da doğru zamanda kullanması lazım.
evet kasım-aralık gibi toparladığına katılıyorum ama hala bence çok top eziyor. dediğim gibi kullanırsak çok daha fazla faydalanırız ki yunusun playmaker özelliği çok çok daha iyi bence daha oturaklı bir oyun yapısı var.

Nevzattan duyum war mı

FYB1Ej5WIAMqap9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt