Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%100. Konsantrasyon sıkıntısı yaşadığı maçlarda görüyorduk Marcao'yu. Nelsson'un hep bir standardı var ne çok düşer ne çok uçar , bu da çok iyi bir özellik güven açısından.
valla marcao rakibe yaslanıp yere düşüyordu paslarıda hep taca gidiyordu mental sıkıntımı bilemem ama umarım düzeltir bu huyunu

evet kasım-aralık gibi toparladığına katılıyorum ama hala bence çok top eziyor. dediğim gibi kullanırsak çok daha fazla faydalanırız ki yunusun playmaker özelliği çok çok daha iyi bence daha oturaklı bir oyun yapısı var.
yunus'un bilekler de daha yumuşak gibi duruyor kerem'e kıyasla. ama kerem'in atikliği yok yunus'ta.
ikisini birleştirsek çok değerli bir oyuncu çıkardı ortaya.

Havaalanında az buz taraftar yok gibi canlı yayına kadar tezahürat sesi geliyordu

Spacei kaçırdım bugün yav - hayırlısı ile yeni işe başlayacağım bugün baya onun üzerinde yoğunlaşmıştım.

Var mıdır özet geçecek bir babayiğit :D

kerem yunusa göre daha derli toplu futbolcu birazdaha modern

harit bence problemlerine rağmen alınacak bir oyuncu değil, yani uçurmaz bizi her şey çok iyi gitse bile

atıyorum 28-29 yaşlarında balotelliyi getirirsin ya herro ya merro dersin neyse de o riske girilecek bi adam değil bence niye bu kadar zorluyoruz bilmiyorum.

Emin memin değilde metehanda var bişeyler

Böyle biri var niye söylemiyosunuz bende herifi gökay güney gibi bişey sanıyorum bugün izlemesem bu niye bizde sözleşmeyi feshedin derdim

Bu adam var elimizde ama biz gidip mevkisi bile olmayan kaanın kapısında yatıp 3-5 m vermeyi düşünüyoruz

Bu kulübün planlamacısı kim yaw cenk mi okaan mı her kimse bi halt bilmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt