Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adami hasta etmeyin kardesim GSC spaces yayininda da soylediler Haluk ve G.D. de soyledi Grillitsch geliyormus en gec Persembe yoksa yine mi kandirildik

bugün ismini hatırlamadığım çek takımı karşısında ikinci yarıda as hücumcuların performansı beni biraz kaygılandırdı.

kanatlarımız içe girince saha çok daralıyor hücum bölgesinde ve biz o dar alandan çıkamıyoruz. beklerle genişletemeyince de iyice sıkışıyor işler.

bunu lig maçlarında da yaşar mıyız acep
Van Anhold'un Rize maçında olduğu gibi o bölgeleri açıcı kilit bir özelliği var.De Boua da gelince hücum zenginliği bir tık daha artar.Ancak maçta sabaha kadar oynasak gol atamayiz dedirten olay orta sahada yoklari oynamamız.Orta üçlü değişince bakmak lazım bir de.

boufal
djenepo
vargas
embalo
qunas
cabral

scarpa
veiga
ayoze perez
draxler
matheus perreira

al artık ikisini şurdan

bugun 6 numara oynadı resmen.cezasahasına yakın oynarsa ya içeri girer plase vurur,golü çakar.ya asist yapar.kanatlardan içeri girerse de penaltı aldırır.cezasahası önündeyken içeri derin pasları var,rakibi uyutan.bunu d aokan buruk düşünsün banane

biraz erken bunları konuşmaya bence. açık alanda kendini gösteriyor, rakipten sürpriz toplarda kazanıyor.

ama ligin genelinde dar alanda kapanan rakibe karşı hızlı birşekilde verkaçlara girecek seviyeye gelmesi lazım. dar alanda henüz takım oyununda istenen seviyede değil. dikine zorluyor ama pas tercihleri olgunlaşırsa şuan bambaşka şeyler konuşuladabilir

Marcao'nun en sevdiğim özelliği yerden orta alana attığı orta/uzun mesafeli derin paslardı. Net kalite göstergesidir bana göre her topçu atamaz onları. Geçen sezon Taylan ve Berkan sırtı dönük top almayı beceremedikleri için adamın o özelliği köreldi ya da alamayacaklarını bildiğinden atmaktan vazgeçti, bilemiyorum.

Farklı bir konuya değineceğim sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Transfer sürecinde haberlerine en çok inandığım Türk muhabirleri yazıyorum.

1.Haluk Yürekli %60 güvenirlik
2.Ali Naci %50 güvenirlik
3.Dede-Çetinçalı Ajans 1905 %30
4.Nevzat Dindar %25
5.Ertan Süzgün

Hakan Gündoğar , Emre Kaplan vs ağır Kolpacı olduğu için listeye giremedi. Yago 'yu listeye alırdım ama Fb ağırlık olduğu için almadım.
Kalan yüzdeler kolpa,hata kısmını oluşturuyor. Eskiden Seten ne derse çıkıyordu veya Ntv spor bu konuda iyiydi. Sizin sıralamanız ya da ekleyeceğiniz biri var mı? Az çok katılıyorsanız likelarsanız sevinirim.

Mod arkadaşlar bu mesajı konu olarak da atabilrsiniz. Teşekkürler ..

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugun 6 numara oynadı resmen.cezasahasına yakın oynarsa ya içeri girer plase vurur,golü çakar.ya asist yapar.kanatlardan içeri girerse de penaltı aldırır.cezasahası önündeyken içeri derin pasları var,rakibi uyutan.bunu da okan buruk düşünsün banane

Çok yetenekli belli ama topu ayağından ne zaman çıkaracağı konusunda biraz daha gelişmesi lazım. 1.'de artık adam faul yapacak kadar yaklaşmadan sola bırakmalıydı, zaten önünde pek alan kalmıyor gibiydi. 2 dönüşünde mesela güzel vermiş ilk çalımdan sonra ve etkili atağa dönüşmüş, o dönüşü değer kazanmış. 3. pozisyon biraz daha arada ama onda da belki son hareketi yapmadan öne veya sola bırakabilirmiş topu.

Emin memin değilde metehanda var bişeyler

Böyle biri var niye söylemiyosunuz bende herifi gökay güney gibi bişey sanıyorum bugün izlemesem bu niye bizde sözleşmeyi feshedin derdim

Bu adam var elimizde ama biz gidip mevkisi bile olmayan kaanın kapısında yatıp 3-5 m vermeyi düşünüyoruz

Bu kulübün planlamacısı kim yaw cenk mi okaan mı her kimse bi halt bilmiyo
6 aydır yazıyorum metehanı

Ya Morgan Sanson adı geçenleri top diye oynardı.

Marsilya’da kalsaydı Harit’e getir götür yaptırıyordu muhtemelen. Bunlar geleceğine Sanson gelsin valla

Seferovic: "Kendimi çok iyi hissediyorum ve herhangi bir sağlık sorunum yok."

Reiz sergioyu katmıyorum ben o bizim için doğru adam ama yanına iki tane 6 alırsan ondanda verim alamazsın onuda bozarsın onu diyorum

6-6-sergio,yunus,kerem,sefer

Bu hat sana ben şampiyon olurum diyomu sence diyemez çünkü skorer oyuncu sayısı çok kısıtlı,yapacaklarında 25er tane atmayacaklarını biliyoruz

Yahu Oliveiranin yanina niye 2 tane 6 alalim mal miyiz biz ? Neden ütopik senaryo üstünden konuşuluyor..
En defansif diziliş bile Grilisch-Oliveira-Harit(evander vs.) gibi birşey olacak işte ..

Ayriyetten 2020-2021 sezonu başında bjk atiba-josef-necip orta sahasiyla şampiyon olacak desem SG derdin muhtemelen ama oldular işte sen bitmiş sezon üstünden şu şöyleydi bu böyleydi diye anlatıyorsun.. Şu an bizim aldigimiz veya ilgilendiğimiz herifler bunların topculardan bariz daha kaliteli ..
Burada önemli olan takım olabilmek hiç ummadığın adamdan skor katkısı alırsın Tolga ciğercinin ilk 9 maç gol krallığına oynaması gibi yeter ki orta sahayı kaliteli isimlerden oluşturalım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt