Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Ya adami hasta etmeyin kardesim GSC spaces yayininda da soylediler Haluk ve G.D. de soyledi Grillitsch geliyormus en gec Persembe yoksa yine mi kandirildik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van Anhold'un Rize maçında olduğu gibi o bölgeleri açıcı kilit bir özelliği var.De Boua da gelince hücum zenginliği bir tık daha artar.Ancak maçta sabaha kadar oynasak gol atamayiz dedirten olay orta sahada yoklari oynamamız.Orta üçlü değişince bakmak lazım bir de.bugün ismini hatırlamadığım çek takımı karşısında ikinci yarıda as hücumcuların performansı beni biraz kaygılandırdı.
kanatlarımız içe girince saha çok daralıyor hücum bölgesinde ve biz o dar alandan çıkamıyoruz. beklerle genişletemeyince de iyice sıkışıyor işler.
bunu lig maçlarında da yaşar mıyız acep
bugun 6 numara oynadı resmen.cezasahasına yakın oynarsa ya içeri girer plase vurur,golü çakar.ya asist yapar.kanatlardan içeri girerse de penaltı aldırır.cezasahası önündeyken içeri derin pasları var,rakibi uyutan.bunu d aokan buruk düşünsün banane
Arnautovic'i kim üfürdü arkadaşlar ?
ya bugun ya perşembe acıklanır dedi gökhan dinçYa adami hasta etmeyin kardesim GSC spaces yayininda da soylediler Haluk ve G.D. de soyledi Grillitsch geliyormus en gec Persembe yoksa yine mi kandirildik
bugun 6 numara oynadı resmen.cezasahasına yakın oynarsa ya içeri girer plase vurur,golü çakar.ya asist yapar.kanatlardan içeri girerse de penaltı aldırır.cezasahası önündeyken içeri derin pasları var,rakibi uyutan.bunu da okan buruk düşünsün banane
6 aydır yazıyorum metehanıEmin memin değilde metehanda var bişeyler
Böyle biri var niye söylemiyosunuz bende herifi gökay güney gibi bişey sanıyorum bugün izlemesem bu niye bizde sözleşmeyi feshedin derdim
Bu adam var elimizde ama biz gidip mevkisi bile olmayan kaanın kapısında yatıp 3-5 m vermeyi düşünüyoruz
Bu kulübün planlamacısı kim yaw cenk mi okaan mı her kimse bi halt bilmiyo
Reiz sergioyu katmıyorum ben o bizim için doğru adam ama yanına iki tane 6 alırsan ondanda verim alamazsın onuda bozarsın onu diyorum
6-6-sergio,yunus,kerem,sefer
Bu hat sana ben şampiyon olurum diyomu sence diyemez çünkü skorer oyuncu sayısı çok kısıtlı,yapacaklarında 25er tane atmayacaklarını biliyoruz