bugun hoca yine o tarzda bir isim istediğini söylemiş.
Ozaman henuz basin da adi gecmeyen oyuncular var yardimci forvet olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugun hoca yine o tarzda bir isim istediğini söylemiş.
rodoplar da aynısını söyledi öğlenleyinBurhan Can Terzi: "Seferovic ve Dubois dışında minimum 4 transfer daha bekliyorum."
valla marcao rakibe yaslanıp yere düşüyordu paslarıda hep taca gidiyordu mental sıkıntımı bilemem ama umarım düzeltir bu huyunu%100. Konsantrasyon sıkıntısı yaşadığı maçlarda görüyorduk Marcao'yu. Nelsson'un hep bir standardı var ne çok düşer ne çok uçar , bu da çok iyi bir özellik güven açısından.
Bazen bu oyuncuların orta sahası BAM üçlüsünden 2 tık aşağı bir orta saha ile oynadığını unutuyoruz gibi geliyor. Bu adamların önünde Taylan ve Berkan oynuyor.Nelsson taş gibi stoper.
PvA da taş gibi sol bek.
Oynadığımız ligin adı TSL, başka bir şey değil.
yunus'un bilekler de daha yumuşak gibi duruyor kerem'e kıyasla. ama kerem'in atikliği yok yunus'ta.evet kasım-aralık gibi toparladığına katılıyorum ama hala bence çok top eziyor. dediğim gibi kullanırsak çok daha fazla faydalanırız ki yunusun playmaker özelliği çok çok daha iyi bence daha oturaklı bir oyun yapısı var.
Minimum 4 değil bence minimum 6 olmalıydırodoplar da aynısını söyledi öğlenleyin
Spacei kaçırdım bugün yav - hayırlısı ile yeni işe başlayacağım bugün baya onun üzerinde yoğunlaşmıştım.
Var mıdır özet geçecek bir babayiğit![]()