- 3 Temmuz 2012
- 134.117
- 80.912
- 5.198
tolga cigerci gibi bi kazmayı adam yapan futbolu ögreten tudor hocamı hatırlayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu an onların yerine koyabilecek net oyuncu yok demek istedim. Süpriz olmaz ise PVA-Nelsson ve Leo'nun yeri hazırNelsson Marcao ile birlikte iyiydi. Çok dağınık geliyor bana. Marcao'nun yokluğunda göreceğiz kendisini Doğukan. Leo'yu da izlediğim videolara göre konuşuyorum, Mariano'nun bir tık altı gibi gözüküyor. Umarım yanıltır tabi.
tam tersi marcao nelson ile iyiydiNelsson Marcao ile birlikte iyiydi. Çok dağınık geliyor bana. Marcao'nun yokluğunda göreceğiz kendisini Doğukan. Leo'yu da izlediğim videolara göre konuşuyorum, Mariano'nun bir tık altı gibi gözüküyor. Umarım yanıltır tabi.
Orda hata gelmesi değildi aslında 1.5 sene direkt grlmesiydiBü yüzden bi sezon daha 3 forvet olmayi hakediyor. 2ci yarilarda girip yine gollerini atar.
Biara çok çok istenen bi adamdı, kuşlarla falan kapışmıştık almak için tabi imkansızdı herhaldd o aralar gelmesi. O şekilde hatırlıyorumarnautoic ii mi
Evet opsiyon dogru olurdu.Orda hata gelmesi değildi aslında 1.5 sene direkt grlmesiydi
1 kısmı opsiyonlu almalıydıkta bizim yönetimler böyle işleri yapamıyor
Aklıma kimse gelmiyor ahberd. İspanyol olmasın tek isteğim o olur Türkiye'de olmuyor bir tık.
bugun hoca yine o tarzda bir isim istediğini söylemiş.Pedro’yu transfer etmek istedigimizde planlamanin 4-4-2 veya 4-4-1-1 oldugu belliydi
Pedro transferi olmayinca yerine harit veya evander gibi oyuncularin isimleri geciyor
Cok dogru bir planlama olmadigi kesin
%100. Konsantrasyon sıkıntısı yaşadığı maçlarda görüyorduk Marcao'yu. Nelsson'un hep bir standardı var ne çok düşer ne çok uçar , bu da çok iyi bir özellik güven açısından.tam tersi marcao nelson ile iyiydi
Yunus Kerem'e çok gol attırır.evet kasım-aralık gibi toparladığına katılıyorum ama hala bence çok top eziyor. dediğim gibi kullanırsak çok daha fazla faydalanırız ki yunusun playmaker özelliği çok çok daha iyi bence daha oturaklı bir oyun yapısı var.
ekstra bir yerli gelmezse berkan ve taylan'dan birini çok kez ilk 11'de göreceğiz bence.gecen sene arka 5linin yabanci olmasini herkes dillendiriyordu. bu kez arkada 4 yabanci olacak. 3 yerli kuralini unutmamak lazim. müldür'ü alabilsek süper olurdu ama vermedi herifler.