Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson Marcao ile birlikte iyiydi. Çok dağınık geliyor bana. Marcao'nun yokluğunda göreceğiz kendisini Doğukan. Leo'yu da izlediğim videolara göre konuşuyorum, Mariano'nun bir tık altı gibi gözüküyor. Umarım yanıltır tabi.
şu an onların yerine koyabilecek net oyuncu yok demek istedim. Süpriz olmaz ise PVA-Nelsson ve Leo'nun yeri hazır

Nelsson Marcao ile birlikte iyiydi. Çok dağınık geliyor bana. Marcao'nun yokluğunda göreceğiz kendisini Doğukan. Leo'yu da izlediğim videolara göre konuşuyorum, Mariano'nun bir tık altı gibi gözüküyor. Umarım yanıltır tabi.
tam tersi marcao nelson ile iyiydi

Pedro’yu transfer etmek istedigimizde planlamanin 4-4-2 veya 4-4-1-1 oldugu belliydi

Pedro transferi olmayinca yerine harit veya evander gibi oyuncularin isimleri geciyor

Cok dogru bir planlama olmadigi kesin

Harit çok arıza bir adam.

Melo gibi olumluya döner mi? Belki olabilir ama canı istemeyince oynamıyor. Maaşı yatmasın belki gitmeye bile kalkar.

Tek artısı sadece forvet arkası değil sola da alternatif olur.

Yunus, Kerem ile sadece sezon bitmez.

Harit’i sola doğru yaslarsın. Kerem’i ve Aanholt ile uyum olursa Telles, Sneijder, Yasin uyumu olabilir.

Yaşı da uygun açıkçası. En iyi performans yılları başlıyor kendisi için. Yoksa 30’u alt liglerde görür.

Grillitsch ise muhakkak alınmalı. Prime Topal kıvamında temiz oynar, Hakan gibi de fundamentali var. Ha gönül Kante istiyor o ayrı ama biraz düşününce daha iyisi ve çok mevkili bir adamı zor buluruz onun gibi.

Dönem sonu

Muslera
Dubois
Nelsson
Kaan
Aanholt
Grillitsch
Oliveira
Yunus
Harit
Kerem
Seferovic

Okan
Omar
Bardakçı
Emin
Kazımcan
Berkan
Taylan
Cicaldau
Akbaba
Gomis
Forvet

Gibi bir şey bekliyorum.

bugün ismini hatırlamadığım çek takımı karşısında ikinci yarıda as hücumcuların performansı beni biraz kaygılandırdı.

kanatlarımız içe girince saha çok daralıyor hücum bölgesinde ve biz o dar alandan çıkamıyoruz. beklerle genişletemeyince de iyice sıkışıyor işler.

bunu lig maçlarında da yaşar mıyız acep

Duran top konusunu aramıyorum artık gelecek 10 numarada şutör olsa mutlu olurum tabiki ama onun ikisini de baya iyi yapan bir oyuncumuz oldu zaten muhtemelen bu sene takımın ve yeni transferlerin reklam yüzü de Sergio olacak çok mutluyum bize geldiği için

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gecen sene arka 5linin yabanci olmasini herkes dillendiriyordu. bu kez arkada 4 yabanci olacak. 3 yerli kuralini unutmamak lazim. müldür'ü alabilsek süper olurdu ama vermedi herifler.

Pedro’yu transfer etmek istedigimizde planlamanin 4-4-2 veya 4-4-1-1 oldugu belliydi

Pedro transferi olmayinca yerine harit veya evander gibi oyuncularin isimleri geciyor

Cok dogru bir planlama olmadigi kesin
bugun hoca yine o tarzda bir isim istediğini söylemiş.

harit ve amiri'yi alacagima berkay özcan'i almaya calisirim. taylan'i basaksehir'e önerip tez vakitte kurtulmak lazim ondan.

Burhan Can Terzi: "Seferovic ve Dubois dışında minimum 4 transfer daha bekliyorum."

evet kasım-aralık gibi toparladığına katılıyorum ama hala bence çok top eziyor. dediğim gibi kullanırsak çok daha fazla faydalanırız ki yunusun playmaker özelliği çok çok daha iyi bence daha oturaklı bir oyun yapısı var.
Yunus Kerem'e çok gol attırır.

gecen sene arka 5linin yabanci olmasini herkes dillendiriyordu. bu kez arkada 4 yabanci olacak. 3 yerli kuralini unutmamak lazim. müldür'ü alabilsek süper olurdu ama vermedi herifler.
ekstra bir yerli gelmezse berkan ve taylan'dan birini çok kez ilk 11'de göreceğiz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt