Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiralık mı geldi bu arada (haberlere yeni bakıyorum daha )

opsiyon var mı vs vs.

MO'yu nantes'a nasıl kiralamışız ?1 yıllık + opsiyon mu zorunlu opsiyon mu bir anda haberlerin ortasında buldum kendimi

Burhan Can Terzi: "Harit transferi çok zor değil Schalke'den 2.8 m euro civarı bir maaş alıyor kulüp ekonomisi bu parayı ödeyemiyor Schalke Galatasaray'a kolaylık sağlayacak transfer 1.5 m euro'ya bitebilir. Harit'in beklentisi 4 m euro Galatasaray bu maaşı vermez 2.5-2.8 Schalke'den aldığı gibi bir parayı kabul ederse transfer gerçekleşir. 3-4'ler çok yüksek rakam Galatasaray vermez."

Seferovic'in gelişi Galatasaray standartlarına göre biraz sakin oldu ve belkide bu sezon bizi şampiyon yapacak golleriyle hayırlısı olsun. Umarım dolu dolu oynayıp çok büyük katkı sağlar ve bonservisini alırız.

Son düzenleme:

Buyrun Harit’in Taylan,Cica’lı takıma karşı hiçbir üstünlük kuramadığı vasatı aşamadığı maçın özeti. Özette bile adı bir ya da iki kere geçiyor müthiş on numaranın.

Ya abartmayın Avrupa maçlarında barçaya karşıda iyiydik genel iyiydik sağlam kapanıyorduk normal yani harit bizim çöp ligde defansların belini kıra kıra skor alır bizde hartin üçte biri çalım atabilen adam yok en büyük iki eksiğimizden biri çalımvı oyuncu diğeri ceza sahası dışından şutör orta saha

Burhan Can Terzi: "Harit transferi çok zor değil Schalke'den 2.8 m euro civarı bir maaş alıyor kulüp ekonomisi bu parayı ödeyemiyor Schalke Galatasaray'a kolaylık sağlayacak transfer 1.5 m euro'ya bitebilir. Harit'in beklentisi 4 m euro Galatasaray bu maaşı vermez 2.5-2.8 Schalke'den aldığı gibi bir parayı kabul ederse transfer gerçekleşir. 3-4'ler çok yüksek rakam Galatasaray vermez."

Ona o parayı vereceğime pedroya basardım umarım yalandır

bu paraya bitiyorsa süper

Burhan Can Terzi: " Marko Arnautovic ismini teyit ettim bir çok meslektaşım karşıt şeyler söylemesine rağmen çok güvendiğim biri transferin çok yakın olduğunu söyledi. Şu an için Galatasaray'ın Seferovic sonrası Arnautovic transferi çok yakın gözüküyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt