Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi: "Harit transferi çok zor değil Schalke'den 2.8 m euro civarı bir maaş alıyor kulüp ekonomisi bu parayı ödeyemiyor Schalke Galatasaray'a kolaylık sağlayacak transfer 1.5 m euro'ya bitebilir. Harit'in beklentisi 4 m euro Galatasaray bu maaşı vermez 2.5-2.8 Schalke'den aldığı gibi bir parayı kabul ederse transfer gerçekleşir. 3-4'ler çok yüksek rakam Galatasaray vermez."

ULAN KÖTÜ ADAM ALINCA NASIL ÇÖZÜLÜYOR İŞLER HEMEN. iyi adam olsa 3 hafta döner dururdu

Futbolcu karşılamaya gitme motivasyonu evli erkeklerle, kız arkadaşı olmayan genç işsizlerin "lan evde bunun/sehpanın yanında duracağıma gider havalimanında dururum." düşüncesi ile gerçekleşiyor muhtemelen. :asd: Saygı duyuyoruz tabi gidene.

Neyse aslan parçamız hoşgelmiş.

Burhan Can Terzi: " Marko Arnautovic ismini teyit ettim bir çok meslektaşım karşıt şeyler söylemesine rağmen çok güvendiğim biri transferin çok yakın olduğunu söyledi. Şu an için Galatasaray'ın Seferovic sonrası Arnautovic transferi çok yakın gözüküyor."
oleyyyyyyyyyyyy o zaman

Sefer'in ciddi bitiricilik sorunu var umarım ondan daha iyi bir golcü ile anlaşırız.

Sezon boyunca Sefer'in ayağına bakarsak yine aynı senaryo olacak.

Bize ceza sahası içinde vücudunun her gölgesi ile topu çerçeveye sokacak bir adam lazım.

Sefer'den daha kaliteli bir oyuncu alacağımızı sanmıyorum ama olması gereken bu.

arnatuovic pivot gibi de oynar manyak herif yav

Yahu Oliveiranin yanina niye 2 tane 6 alalim mal miyiz biz ? Neden ütopik senaryo üstünden konuşuluyor..
En defansif diziliş bile Grilisch-Oliveira-Harit(evander vs.) gibi birşey olacak işte ..

Ayriyetten 2020-2021 sezonu başında bjk atiba-josef-necip orta sahasiyla şampiyon olacak desem SG derdin muhtemelen ama oldular işte sen bitmiş sezon üstünden şu şöyleydi bu böyleydi diye anlatıyorsun.. Şu an bizim aldigimiz veya ilgilendiğimiz herifler bunların topculardan bariz daha kaliteli ..
Burada önemli olan takım olabilmek hiç ummadığın adamdan skor katkısı alırsın Tolga ciğercinin ilk 9 maç gol krallığına oynaması gibi yeter ki orta sahayı kaliteli isimlerden oluşturalım..
Ütopik senaryo değil söylenenler grilitsch+ bir tane daha 6

E elinde sergioda var ve 6-6-sergio yapacaksak,yapmayı düşünüyosak kısır oluruz diyorum

Ha yapmıyosak böyle bişey sorun yok ihtimal için konuştum

Ayrıca evet bjknin o os sını gördükten sonra öyle derdim ama ghezzal ve abu herşeyi değiştirdi +larinde iyi katkı sağladı

Bizde yunus ghezzal gibi değil,berghuis olsa elde seferle beraber + solada skora yatkın biri 3 os biraz daha az önem arz edebilirdi

Burhan Can Terzi: "Grillitsch bu noktadan sonrada alınması gerekiyor. 2 gün boyunca yönetime yakın kaynaklar Grillitsch bitti, imzaya geliyor dedikten sonra babası fiyat yükseltti kısmını kabul etmiyorum. Bir de Grillitsch olmadı daha iyisini getirmeye kalksan 4-5 m euro maaşlara çıkmak zorundasın."

Seferovic varken Arnautovic'in alınması bence anlamsız olur yerli olmasının dışında oyuncu özelliği ve tarzı olarak Umut Bozok ismi çok mantıklı. Eğer ücret makul düzeyde olursa Bozok alınmalı.

🚨🚨🚨🚨🚨🚨MATHEUS PEREIRA POSTASI 🚨🚨🚨🚨🚨🚨

LANCE! gazetesinden Sergio Santana'nin haberine gore Matheus Pereira coktan Botafogo ile anlasmis ve maas talepleri cok makulmus, Brezilya futbolunun finansal standartlarina uygun bir ucreti kabul ediyormus, yine de Brezilya'da en cok kazanan oyunculardan biri olacakmis. Yalniz buyuk yatirim yapan kulubu Al-Hilal olay cikmasina ve gondermek istemesine ragmen ucuza birakmak istemiyormus ve €20m bonservis istiyormus. Kiralamaya da sicak bakmiyormus. Oyuncu ise kulubunu zorluyormus ayrilmak icin ve kopruleri yakmis tamamen.

Oyuncunun babasi sosyal medyadan oyuncunun ayrilacagini duyurdugu bir video paylasmis ve Botafogo taraftarina seslenmis. Botafogo'nun hocasi Luis Castro, 2017-18 sezonunda Chaves takimini calistirmis oyuncu da orada patlama yaptigi icin tekrar beraber calismaya sicak bakiyormus.

Kaynak: LANCE!

Cevirmen notu: Bence Arap kulupleriyle iliskisi iyi olan insanlari araya sokarsak bu isi bitirebiliriz. Al-Hilal ile Gomis doneminden iyi iliskilerimiz vardir diye tahmin ediyorum. Tostos baskanin cevresi de Arabistan'la iliskileri olan kimseler gibi duruyor. Kulup oyuncuya cok sinirlenmis ama elden cikarmak isteyeceklerdir, yalniz Botafogo'ya da sinirlenmislerdir oyuncuyu huzursuz ettikleri icin. Zaten gozdagi vermek adina kamp kadrosuna dahil edilmis. Burada is oyuncuyu ikna etmekte bitiyor, bence kulubunu biz daha rahat ikna ederiz.

🔥🔥🔥🔥🔥🔥MATHEUS PEREIRA NOBETI DEVAM EDECEK 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Ya abartmayın Avrupa maçlarında barçaya karşıda iyiydik genel iyiydik sağlam kapanıyorduk normal yani harit bizim çöp ligde defansların belini kıra kıra skor alır bizde hartin üçte biri çalım atabilen adam yok en büyük iki eksiğimizden biri çalımvı oyuncu diğeri ceza sahası dışından şutör orta saha
Hocam Harit kariyerinde kimin belini kıra kıra skor almış.
Kariyerinde toplamda 19 gol 28 asisti falan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt