Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben saygı da duymuyorum. Seferovic için havaalanında karşılama nedir abi? Çok istisna oyuncular için yapılmasını anlayabiliyorum sadece. Adamların burayı ciddiye almamasına da neden oluyorlar, başka yerde pek de yıldız statüsünde olmayan oyuncuyu böyle karşılayınca bilinçaltına ister istemez "beni burada böyle karşılıyorlarsa seviye düşük olmalı" fikri yerleşir.
Sanmam. Bence kendisini değerli hissetmesi motivasyonunu arttırır. Biz Türkler gibi öyle kaygıları yok bu adamların.

okan hoca gomisin kalacağını ve başka tarzda forvet alınacağını söyledi.

30 seferovic, 33 arnautovic, 40 gomis pek mantıklı gelmedi. dünya starı da olsa 3 tane 30+ santrafor rotasyonu çok saçma.
Gomis 50 hocam az yazmışsın

Arnautovic iyi oyuncudur, o cüsseye rağmen kanatta oynayacak tekniği vs bile vardı ama 33 yaşında artık onu yapamaz herhalde. Geçen sezonu da iyi geçirmiş görünüyor ama tabi 33 yaşındaki adama verilecek bonservis, maaş ve kontrat uzunluğu son derece minimum olmalı. Yoksa istemem. Hele elimizde zaten bir veteran, bir de veteranlığa yaklaşan santrafor varken hiç istemem.

Yerli Rotasyonu da lazim dedi Buruk. O yuzden Umut Bozok transferi daha mantıklı geliyor bana.
değmeyecek bir maliyetse ben hala Eren Aydın "yerli rotasyonu" olarak kullanılmalı düşüncesindeyim. maliyeti uygunsa umut bozokta olur ama oradada gol kralı olmuş adamı rotasyona monte etmek vs o dengeleri ayarlamada sorun yaşamaz inşallah okan hoca. Her bölge içinde geçerli aslında bu biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt