- 20 Mayıs 2011
- 22.125
- 9.506
- 1.623
dzemaili de geldi bir araSol ayaklıyı boşverin de en son Bosnalı ve yahut İsviçreli oyuncumuz kimdi?
Misimovic?
Eren Derdiyok?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dzemaili de geldi bir araSol ayaklıyı boşverin de en son Bosnalı ve yahut İsviçreli oyuncumuz kimdi?
Misimovic?
Eren Derdiyok?
4 m maaş istiyor diyorlarharit icin
2m bonservis
2m maas
ideal olmakta
Sanmam. Bence kendisini değerli hissetmesi motivasyonunu arttırır. Biz Türkler gibi öyle kaygıları yok bu adamların.Ben saygı da duymuyorum. Seferovic için havaalanında karşılama nedir abi? Çok istisna oyuncular için yapılmasını anlayabiliyorum sadece. Adamların burayı ciddiye almamasına da neden oluyorlar, başka yerde pek de yıldız statüsünde olmayan oyuncuyu böyle karşılayınca bilinçaltına ister istemez "beni burada böyle karşılıyorlarsa seviye düşük olmalı" fikri yerleşir.
Konuyu derhal terketharit icin
2m bonservis
2m maas
ideal olmakta
Vazcaydık dedi amaYerli Rotasyonu da lazim dedi Buruk. O yuzden Umut Bozok transferi daha mantıklı geliyor bana.
Maçkolik verilerine göre takımın en iyilerindenevanderin dun macı varmıs nasıldı izleyen varsa
Gomis 50 hocam az yazmışsınokan hoca gomisin kalacağını ve başka tarzda forvet alınacağını söyledi.
30 seferovic, 33 arnautovic, 40 gomis pek mantıklı gelmedi. dünya starı da olsa 3 tane 30+ santrafor rotasyonu çok saçma.
44'de sakatlanıp çıktı. Bir şutu direkten döndü.evanderin dun macı varmıs nasıldı izleyen varsa
Bir tane p.ç vardı hani adı neydi? Hayroviç mi?Sol ayaklıyı boşverin de en son Bosnalı ve yahut İsviçreli oyuncumuz kimdi?
Misimovic?
Eren Derdiyok?
O kaliteli film koymuşlar en azından. Kanal d gibi 3-4-5-6-7-8 başlı köpek balığı serisi olsaydı ya.Valla bilmiyorum. Atvde labirent: alev deneyleri diye Bi film vardı bitti. 10 dakıka sonra baktım yenıden basladı![]()
Sol ayaklıyı boşverin de en son Bosnalı ve yahut İsviçreli oyuncumuz kimdi?
Misimovic?
Eren Derdiyok?
Ney?Vazcaydık dedi ama
değmeyecek bir maliyetse ben hala Eren Aydın "yerli rotasyonu" olarak kullanılmalı düşüncesindeyim. maliyeti uygunsa umut bozokta olur ama oradada gol kralı olmuş adamı rotasyona monte etmek vs o dengeleri ayarlamada sorun yaşamaz inşallah okan hoca. Her bölge içinde geçerli aslında bu birazYerli Rotasyonu da lazim dedi Buruk. O yuzden Umut Bozok transferi daha mantıklı geliyor bana.
Konuyu derhal terket