Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize safi 10 numara lazım. Kanatta devşirme değil veya 8 numaradan değil. Buna en uygun olan Talisca ama oda Beşiktaş’ta iç gibi oynadı. Onun için Brezilya en iyi olan ülke bu konuda. Bu Veiga var ama O’nu da hiç izlemedim.

Oliveira hiçte fena skor yapmıyor 2 sene önce Portekiz Liginde 14 golü var, Keza Grillitsch'te bir 6 numaraya nazaran ön tarafta oynama tecrübesi olan bir oyuncu bu ikilinin gol katkısı azımsanmayacak seviyede olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bu sene Abdülkerim gibi duran top kozumuz var 4-5 golde ona yazılır minimum. Geçen sezon kadroda olmayan Seferovic ve Yunus Akgün ikilisi de skora zaten büyük katkı yapacaktır. Yani skorer 10 numara gelse iyi olabilir ama gelmezse de kadro geçen yılla kıyaslanmayacak derecede kreatif olacaktır.

Son düzenleme:
Grillitsch Oliveira ikilisi tempo olarak eksik kalir onlerine 10 numara koymayalim demissiniz ama obur turlu de orta sahadan skor almaktan feragat edecegiz. Bence bir seyden feragat edeceksek dinamizmden edelim kanatlarimiz cok genco kotarir

Herkesin aklina temposuz orta sahalarimiz geliyor yakin gecmisteki ama kanatlar Babel Feghouli'ydi. Cok fark var arada
olivieranın 20 gol yaptığı sezon var. alacağımız tempolu 8 numara 4-5 gol çıkarsa, olivierayıda hücuma yönelik kullanırsak gol katkısı alırız.

grillitschde gördüğüm kadarıyla şut çekebiliyor. tehdit var yani.

Daha önce de söylediğim gibi sadece orta ikili değil mevzu. Marcao'muz yok, 2 ağır stoperimiz var şu an arkada. Üstüne beklerimizin de defansif yönü sıkıntılı. Sadece ön liberolar değil, 4 savunmacı + savunmanın önündeki 2'li hepsi birden biraz ağır, geçişlerde geriye hızlı dönmesi çok şüpheli. Bu da geçiş savunmasında sıkıntı yaşayacağımız anlamına geliyor.
Elbette geçiş oyununda sıkıntı yaşayacağız fakat Marcao ve Luyindama tandeminde bile geçiş oyununda sıkıntı yaşıyorduk.

Biraz hatırlarsak Erzurum deplasmanında Raşat Mohamed deldi geçti bizim hızlı stoperlerimizi. Bence konu alan savunması.

Aldülkerim kötü oyuncu değil. Elbette Marcao gibi olmayacak ama onunda farklı meziyetleri var.

Marcao'ya göre uzun pasları daha isabetli ve sezonda duran toplardan en az 3 gol atacaktır.

Florian Grillitsch işte tamda bu yüzden önemli. Artık Marcao'da olmadığı için defanstan top çıkarırken bize ayağı düzgün 6 numara lazım.

Top çıkartırken Florian Grillitsch stoperlerin arasına girecek. Baskı altında adam rahat ayağı düzgün.

O yüzden harala gürele sağa sola basacak 6 numara bize uymaz. Yine dediğim gibi Florian Grillitsch aradığımız adam ama Sergio yerine daha tempolu bir 8 numara bulmamız lazımdı. Yanlış olan hamle bence Sergio.

Rakibi kapatıp oynuyorlardı kısmına pek katılmıyorum. Altay Malatya gibi zayıf takımlar dışında hiç topa sahip olma oyunu oynamadı ADS
benim aklımda belki daha etkili oldukları maçlar kalmış olabilir üstat. mesela bjk ile evde oynadıkları maç gibi. deplasmandaki 3-3'lük maçta var ama evde oynadıkları maçta beğenmiştim performanslarını epey.

Nelson un yanına Denayer olsaydi çok iyi olacaktı . Bilhassa Derbi maclarinda tecrübeli oyuncular gerekli . Torino ile anlaşmış üzüldüm Denayer e

Stoper olsam Sefer - Balo ikilisini karşımda görsem bir ürperti basardı. Gomis’ten de çıkılsa güzel iş olur

50 m euro bonservis 30 milyonda maaş bütçesi

Böyle bir takımı kurmak bir iş adamı için zor olmamalı o zaman. 80 milyon € nakit borç verecek birini bulabilsek hani, bu parayı kendisine 3 yıl içerisinde yine € olarak rahatlıkla ödeyebiliyoruz. Hatta dünyanın her yanındaki futbolcuları izlemek için 200 kişilik bir ordu/network kursan, ona da yıllık 4-5 milyon € harcasan her yıl 120-180 milyon euro değerinde karlı bir takım kurmak mümkün.

Enteresan geliyor bana bunları yapamamak. Bilmediğimden soruyorum tabi.

muslera
nellson
anholt
dubois
grilitsh
sergio
onana
vargas
boufal
embalo
seferovic
kouame
gomis
morutan

luyindama,omar,boey,sekidika,cicaldauya deh diyoruz

olivieranın 20 gol yaptığı sezon var. alacağımız tempolu 8 numara 4-5 gol çıkarsa, olivierayıda hücuma yönelik kullanırsak gol katkısı alırız.

grillitschde gördüğüm kadarıyla şut çekebiliyor. tehdit var yani.
Penalti cogu yaniltici. Tabii oyle de olur ama kendimizi bir duzene hapsetmeyelim. Zaten soyle 4-5 orta saha olmali takimda macina gore oynayacak. Bence bunlardan birinin Berkan olmasinda sorun yok ama bize acilinden lazim olan tempolu 8.5 numaradan ziyade hucum liderligi yapacak ofansif orta saha

Oliveira hiçte fena skor yapmıyor 2 sene önce Portekiz Liginde 14 golü var, Keza Grillitsch'te bir 6 numaraya nazaran ön tarafta oynama tecrübesi olan bir oyuncu bu ikilinin gol sayıları azımsanmayacak seviyede olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bu sene Abdülkerim gibi duran top kozumuz var 4-5 golde ona yazılır minimum. Yani skorer 10 numara gelse iyi olabilir ama gelmezse de kadro geçen yılla kıyaslanmayacak derecede kreatif olacaktır.
Kornerleri Emre Akfather kullansında bak bakalım yazabiliyor musun Apo’ya 4-5 gol.

Öndireksaray olarak güncelleriz adımızı

benim aklımda belki daha etkili oldukları maçlar kalmış olabilir üstat. mesela bjk ile evde oynadıkları maç gibi. deplasmandaki 3-3'lük maçta var ama evde oynadıkları maçta beğenmiştim epey.
Beşiktaş maçının 2.yarısı bayağı baskı olmuştu haklısın sezonun en iyi oyunuydu hatta. Zaten genelde iç sahada puan kaybettiler deplasmanlarda daha rahat ve etkili oynuyorlardı

kouameyi bir an önce alsak iyi olacak.o herif yeni drogba olur bikaç seneye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt