Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden EPL ve İspanyaya full hakimdim şimdi ben de EPL kritik maçlara döndüm ama Fransa'da da iş çıkıyor.

Anadolu maçları izleyeceğine onları izle.

Btw Badou, Onyekuru, Belhanda, Balotelli hattına ne diyorsun? Yusuf Sarı da var da onu yazmadım.
bence güç kaybetti adana bu haliyle. geçen seneki kenarları organizatörlük yönünden daha iyiydi. bazı maçlarda rakibi kapatıp oynuyorlardı büyük takımlar gibi. vargas'a biraz da bu yüzden ısındım. boş yere adama o kadar bonservis basmamış demek ki espanyol.

bu ekip aynısını yapabilir mi göreceğiz. şüpheli sanki biraz

Grillitsch Oliveira ikilisi tempo olarak eksik kalir onlerine 10 numara koymayalim demissiniz ama obur turlu de orta sahadan skor almaktan feragat edecegiz. Bence bir seyden feragat edeceksek dinamizmden edelim kanatlarimiz cok genco kotarir

Herkesin aklina temposuz orta sahalarimiz geliyor yakin gecmisteki ama kanatlar Babel Feghouli'ydi. Cok fark var arada

Dinamik orta saha olacak diye kabiz bir oyun izlemeye gerek yok bence. Ha zaten en az iki tane daha os gelecek deniyor ona gore alirsin macina gore orta saha kurgusunu yaparsin. Gerekirse Berkan var zaten. Biz kilit acan skorer 10 numaraya odaklanalim

bence güç kaybetti adana bu haliyle. geçen seneki kenarları organizatörlük yönünden daha iyiydi. bazı maçlarda rakibi kapatıp oynuyorlardı büyük takımlar gibi. vargas'a biraz da bu yüzden ısındım. boş yere adama o kadar bonservis basmamış demek ki espanyol.

bu ekip aynısını yapabilir mi göreceğiz. şüpheli sanki biraz
Rakibi kapatıp oynuyorlardı kısmına pek katılmıyorum. Altay Malatya gibi zayıf takımlar dışında hiç topa sahip olma oyunu oynamadı ADS

oliviera-grillistch

ikilisini tamamlayacak en uygun aday amiri gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt