- 3 Temmuz 2012
- 134.048
- 80.881
- 5.198

Bamba Dieng - Oyuncu profili 24/25
Bamba Dieng, 25, Senegal ➤ Angers SCO, 2024'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 23 Mar 2000, Pikine, Senegal
!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seferle uyarmı onu kestiremedimbaşkanları açıkladı geçen twitterda.
Eksik yazdım rtaş 4 m euro Avrupa kulüpleri için. Arap, Çin piyasası vs için öyle madde eklemişler4m’e serbest kalacak adama 4m’nin üstünde parayı hangi cahil verir.
biz veririz heralde bir tek
bence boufalı sola,10 numaraya vargası almak fena olmaz.bana sorsan bunlara ek,embalo da ayrıca gelsin derim.Guzel bir sezon geçirdi ayrıca hücum hattının her bölgesinde oynar. Gecen sezonda dile getirdim bir kaç defa.
bence güç kaybetti adana bu haliyle. geçen seneki kenarları organizatörlük yönünden daha iyiydi. bazı maçlarda rakibi kapatıp oynuyorlardı büyük takımlar gibi. vargas'a biraz da bu yüzden ısındım. boş yere adama o kadar bonservis basmamış demek ki espanyol.Eskiden EPL ve İspanyaya full hakimdim şimdi ben de EPL kritik maçlara döndüm ama Fransa'da da iş çıkıyor.
Anadolu maçları izleyeceğine onları izle.
Btw Badou, Onyekuru, Belhanda, Balotelli hattına ne diyorsun? Yusuf Sarı da var da onu yazmadım.
O kadarı fazla oluyor yabancı-yerli sayısında problem yaşarızbence boufalı sola,10 numaraya vargası almak fena olmaz.bana sorsan bunlara ek,embalo da ayrıca gelsin derim.
şimdi kadroya bakıp bi sıralama yapacagımO kadarı fazla oluyor yabancı-yerli sayısında problem yaşarız
Rakibi kapatıp oynuyorlardı kısmına pek katılmıyorum. Altay Malatya gibi zayıf takımlar dışında hiç topa sahip olma oyunu oynamadı ADSbence güç kaybetti adana bu haliyle. geçen seneki kenarları organizatörlük yönünden daha iyiydi. bazı maçlarda rakibi kapatıp oynuyorlardı büyük takımlar gibi. vargas'a biraz da bu yüzden ısındım. boş yere adama o kadar bonservis basmamış demek ki espanyol.
bu ekip aynısını yapabilir mi göreceğiz. şüpheli sanki biraz
Bizim sormamız yeterli. "Ezeli rakibiniz 4,5m Euro veriyor" dedikleri anda ya 5 vereceksin ya da dik duracaksın4m’e serbest kalacak adama 4m’nin üstünde parayı hangi cahil verir.
biz veririz heralde bir tek