Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio artık geldiği için yanını tamamlamaya bakıyoruz. Sonuçta hala ona uygun bir ortam/kadro yaratmaya kısmen imkanımız var. Sağ beke defansif yönü de kuvvetli daha dinamik, kademeye giren bir bek alabilirdik ama anladığım kadarıyla Dubois o profil değil, oradan o şansı kaybettik. Şimdi geriye 6 numara kaldı. Belki devamlı oynasın diye değil ama maçına göre oynasın diye daha çabuk, gedik kapayan bir ciğersiz ön libero bulunabilir. Bu arada her çabuk, dinamik ön liberonun ayağı kalas olacak diye bir kural da yok. Zaten o yönden dezavantaj yaratmayacak kadar ayağı düzgün biri olmalı.
Abi sorun o ya bizde para yok. Ayağı düzgün ve tempolu 6 numara zaten çok az sayıda ve fiyatları da belli.

Genç tanınmamış birini bulsam bile bizim buralarda kendini ispatlaması bizim taraftara kendini anlatması min. 6 ay.

Tempo elbette önemli ama her şey değil ben onu anlatmaya çalışıyorum. 11 kişi tam bir takım görüntüsü çizersek tempo sorunu yaşamayız.

Hızlı stoperlerin veya 6 numaralarında başka defoları oluyor. Ben futbolu daha ekonomik oynayan ve alanlarını iyi kapatan oyuncuların elimizdeki şartları düşünürsek mali ve kadro mühendisliği açısından daha uygun olur demek istiyorum.

Sağ bek konusunda bahsettiğin adam Omar ama işte onunda yaşadığı sorun belli. Büyük ihtimalle elden çıkarmayacağız ama o elde varken aynısından bir tane daha almak garip olacaktır. O yüzden Dubois bana mantıklı geliyor. Farklı meziyetleri olan bir bek her türlü iş yapar buralarda.

Başakşehir’e Berkay için Omar’ı verelim yav

Valla Larsson'u hic izlemedim ama babasina biraz bile cekmisse on numara transfer olur videosunda fuleli bi adama benziyodu. Braithwaite iyi olur da pahali olur sanki
Braithwaitele taa toulusedayken ilgilenmiştik, alabilme ihtimalimiz olsa sefer-brait çift forveti ligi deşer ama çok zor transfer

Fm mantığıyla basit gelebilir rtaş ama o kadar maliyetli kadronun sana getireceği ne olabilir ki yaptığın yatırıma değsin? O bütçelerle bile şampiyonlar liginde kafa tutamazsın. Ligin değeri düşük 20 m euro üstüne oyuncu satamıyorsun vs vs. Kıytırık TR ligini domine etmek için o kadar para kimse harcamaz
Ama şartlarım arasında 1 adet 20+ teklif alacak oyuncu vardı. o oyuncuyu da bulacaksın işte. Eğer bütçe dediğin gibi ise ticari anlamda bir riskin yok. 80 milyon € borç verip 3-4 yılda paranı geri alabilirsin. Takım da karlı bir döngüye girer bu şekilde. Hatta 2 şampiyonluk alsa ki 3 de alabilir baya baya karlı bir duruma geçer kulüp ve artık aynı toplam değerdeki takımı kurabilmek için senin parana da ihtiyacı kalmaz.

Sonuçta sürekli alıp satacaksın. Bir müddet sonra işler otomatiğe bağlanır. Ali Koç değilsen tabi. :asd: O kadar para bağlayıp bu kadar başarısız olmak her yiğidin harcı değil.;D

Doğru bir planlama ile Kerem'i de Yunus'u da 20+ satabilirsin. Onların yerine seneye 8-15 bandında satılabilecek 3-5'e alınabilecek oyuncu bulabilmek mesele. O oyuncu bulunur kesin diyorsak eğer ; Erden beye bu karlı projeyi açıklayabilriz. :berkan:

Zor reis para olarak sadece para olarak 5 milyon falan isterler gibi geliyor bana
Rotasyona girecek biri için o kadar para da verilmez. Gerçi ortalığa düsüp kavga dövüsle 1.2 m euroyu kitledikleri adamı da 5 ay sonra 1.lige yollamıstık. Belli olmaz ama Berkay konusunda kesinlikle bir girişim olur

Valla Larsson'u hic izlemedim ama babasina biraz bile cekmisse on numara transfer olur videosunda fuleli bi adama benziyodu. Braithwaite iyi olur da pahali olur sanki
bratwaite gecen yaz fatih hocanın listesindeydi.jordan larssonu hoca veto etmiş ekim 2021deki haberlere göre

Braithwaitele taa toulusedayken ilgilenmiştik, alabilme ihtimalimiz olsa sefer-brait çift forveti ligi deşer ama çok zor transfer
Barça kampina alinmamis takim bakiyor. Ajax ucundan ilgilenmis ama somut bir sey yok galiba. Bir iki haftaya bizim seviyemize razi olabilir cunku maasi sikinti herkes veremez Avrupa'da. Ama baya zengin bu adam galiba yatirimlari falan varmis oyle bir sey okudugumu hatirliyorum

Leverkusenden paulinho ya ne dersiniz? 5 milyona birakmaya hazirlar alman basinina göre, büyük potensiyal aslinda

Barça kampina alinmamis takim bakiyor. Ajax ucundan ilgilenmis ama somut bir sey yok galiba. Bir iki haftaya bizim seviyemize razi olabilir cunku maasi sikinti herkes veremez Avrupa'da. Ama baya zengin bu adam galiba yatirimlari falan varmis oyle bir sey okudugumu hatirliyorum
Belki de ilgilenmişizdir kabul etmemiştir veya hala görüşüyor olabiliriz

Abi sorun o ya bizde para yok. Ayağı düzgün ve tempolu 6 numara zaten çok az sayıda ve fiyatları da belli.

Genç tanınmamış birini bulsam bile bizim buralarda kendini ispatlaması bizim taraftara kendini anlatması min. 6 ay.

Tempo elbette önemli ama her şey değil ben onu anlatmaya çalışıyorum. 11 kişi tam bir takım görüntüsü çizersek tempo sorunu yaşamayız.

Hızlı stoperlerin veya 6 numaralarında başka defoları oluyor. Ben futbolu daha ekonomik oynayan ve alanlarını iyi kapatan oyuncuların elimizdeki şartları düşünürsek mali ve kadro mühendisliği açısından daha uygun olur demek istiyorum.

Sağ bek konusunda bahsettiğin adam Omar ama işte onunda yaşadığı sorun belli. Büyük ihtimalle elden çıkarmayacağız ama o elde varken aynısından bir tane daha almak garip olacaktır. O yüzden Dubois bana mantıklı geliyor. Farklı meziyetleri olan bir bek her türlü iş yapar buralarda.

İnşallah zaaf yaşamayız, ne diyim. Çünkü kaptırdığın topların hepsi arkada tehdit olmaya, rakip skor bulmaya başladıkça hücumcuların ayağı titremeye başlar. Taktiksel olarak da fazla garantici işler seçmeye başlarız. Zaten Yunus-Kerem gibi özgüveni sarsılmaya müsait adamlara bel bağlamış durumdayız. O yüzden umarım geçiş savunmasını oturtmanın yolunu buluruz.

Doğru da kanatlar da çok yetersiz kaldı yav, Emre hiç olmazsa o kadar da sırıtmaz gibi.
Renktaş Emre 2 senedir bizde oynuyor yemin ediyorum adamın hâlâ mevkisini bile çözemedim. Nerede oynarsa oynasın yetersiz geliyor bana. Bi ara Terim orta sahada kullanmıstı 2 3 Mac orada iyi oynadığını hatırlıyorum ama orta saha icin de cevre kontrolü falan cok kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt