- 26 Ocak 2021
- 35.253
- 33.867
- 2.233
boupendza yı kopartalım tam 9 da değil kanatta oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bytyqi'nin bu ligde yaptigindan daha fazlasini yapabilir, yetenekli bir oyuncuRashica kiralik olarak dusunulebilir belki
haftalardır yazıyorum batsh bile katkı sağlar seferleboupendza yı kopartalım tam 9 da değil kanatta oynuyor.
Buli de begenirdim. Plde izlemedim hicBytyqi'nin bu ligde yaptigindan daha fazlasini yapabilir, yetenekli bir oyuncu
Bu adam niye gündeme gelmiyor. İster santrafor arkası, ister kanat, istersen tek santrafor oynat. 2 sene önce ligin altını üstüne getiren adam.boupendza yı kopartalım tam 9 da değil kanatta oynuyor.
Sütten ağzımız yandıBu adam niye gündeme gelmiyor. İster santrafor arkası, ister kanat, istersen tek santrafor oynat. 2 sene önce ligin altını üstüne getiren adam.
Ha o konuda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum reis ben bile unutmusumSportif acidan sormuyorum ustat. Kilinc bize gelirken Emre B. Fbde sportif direktordu. Videolu gonderme bile yapildi. Basaka isteyecegini sanmiyorum hic
Evet batshuayi de olabilir ama boupendzayı tercih ederim seçeceksem.haftalardır yazıyorum batsh bile katkı sağlar seferle
Terim olsa kesin aldırırdı onuboupendza yı kopartalım tam 9 da değil kanatta oynuyor.
Ben de unutmustum senin postu gorunce aklima geldiHa o konuda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum reis ben bile unutmusum
Renktaş bu adamın özellikleri baya iyi Diagne’den. Faydalı olur bu kesinSütten ağzımız yandıdiagne
Biraz haber baktim simdi ABD'deki malvarligi yaklasik 250m dolarmis. Yok ea dedirtti. Ayrilmak istemiyomus Barca'dan. Dunya Kupasi icin aktif olmak isteyecektir bence yine de ama Ajax ciddi ilgileniyorsa gecmis olsunBelki de ilgilenmişizdir kabul etmemiştir veya hala görüşüyor olabiliriz
Yok bozulmuyolar, bilhakis hoşlarına gidiyor. Adamların uefaya bildirmediği oyuncuların maaşları toplamı 20 milyon euro. Mal bunlar mal mal mal mall, aziz başkanın dediği gibi pavalıı k.pekler bunlar.Ne garip değil mi koç sponsor diye samatta-caulker-gustavo-bruma-sosa-novak-meyer-berisha vs konuşmayan medya her gün Galatasaray da ayrılık olmadan oyuncu alınamıyor haberleriyle gündem kasıyor. Sonra satılmış denince bozuluyorllar.
hayaller hayatlarbi planlama olsa ali turapı kazanıp avrupaya sattıktan sonra,oraya arda hacısaloglunu koyarız.ki ardayı şimdi bile takip edenler var avrupadan.arda çok başka geliyo
işe yarayacak adamları aldırmıyorTerim olsa kesin aldırırdı onu
Batshuayi gördüğüm pozisyon gol yüzdesi en düşük, üst seviye forvettir. Muazzam mücadele oyun görüşü ancak bir o kadar kötü bitiricilik.Evet batshuayi de olabilir ama boupendzayı tercih ederim seçeceksem.