Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.068
- 3.065
- 1.778
Tudor hocam yine doğru transferler yapıyor diyebilir miyiz reis?hayalimdeki orta saha![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor hocam yine doğru transferler yapıyor diyebilir miyiz reis?hayalimdeki orta saha![]()
Tudor hocam yine doğru transferler yapıyor diyebilir miyiz reis?
6 numara transferi yas gibi onu cikardim bu resimde
Harit gelecekse direkt 10 no için değil, kanat rotasyonu ve 10 numarayı yedeklemek için gelsin. Hem Kerem-Yunus'la rekabete girecek biri olur, hem de Evander mi artık kim gelirse 10 numaraya onu yedekler, hatta son çare santraforu da yedekler, çok bel bağlanılmayan bir joker oyuncu gibi yani. Tabi KİRALIK ve opsiyonla gelsin, şimdiden bonservis basmaya gerek yok. Bazen öyle savruk, sıkıntılı ama yetenekli adamlar bir takımda, bir ortamda mutlu olup fark yaratan oyuncuya dönüşebiliyor. Eğer öyle bir denk gelme olursa o zaman veririz bonservisi...bu adamin alacagi paranin yarisina vargas oynar mis gibi adam bir dk beklemeyelim
Maalesef..6 numara transferi yas gibi onu cikardim bu resimde
Bu konu son mesajlar akışında bir tek bende mi görünmüyor?
Engellediğin birisi konunun son mesajını attıysa timeline'da gözükmez.Bu konu son mesajlar akışında bir tek bende mi görünmüyor?
Icimize sivi zerk ettin admirim.Evet transfer falan olmayacak.
Seneye 15. olucaz.
İsmi geçen topçuların hepsi pahalı.
Genç alıp napcaz kreş miyiz biz.
Yönetim istifa.
10 m euro çerez parası.
Şampiyon fb/jk
Taraftar yoksa hiçbirşeysiniz.
Transfer nöbeti #8 özetiEvet transfer falan olmayacak.
Seneye 15. olucaz.
İsmi geçen topçuların hepsi pahalı.
Genç alıp napcaz kreş miyiz biz.
Yönetim istifa.
10 m euro çerez parası.
Şampiyon fb/jk
Taraftar yoksa hiçbirşeysiniz.
Sadece resmiyet geldiğinde paylaşıyor. Hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 168544
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi