Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene sansimiza Avrupa yok. Yunus iyi parlayabilirdi.
Artik milli takim icin Cengiz'in yerine baski yapmaliyiz😁

Dursun Özbek
Metin Öztürk
Mehmet Özbek

üçlüsü transfer görüşmeleri yapıyor.

Vargas kariyerinde az maç 10 numara oynamış. Oynadığı az maçta da gol/asist ortalaması düşmüş. Teoride oynayabilir gibi duruyor ama pratikte iyi bilmiyoruz. Yeterince denenmemiş. Harit'in ise kariyerinde on numara ve iki kanatta oynadığı maçların sayısı birbirine daha yakın ve gol/asist istatistikleri de nispeten yakın. Kariyerini joker olarak geçirmiş bir nevi.
ben acikcasi fasli oyuncu istemiyorum kulupte hatta mumkunse hic arap kokenli istemiyorum

Seferovic tek forvet oynayacak adam değil.Yanında yardımcı lazım.Ben açıkcası ne seferovice ne de harite sevinebilirim.Yine kısır bir takım oluruz,zor gol atan bir takım izlemekten sıkıldım.

Kronik sakat değil ama son 1 yıl içinde 2 defa uzun süreli sakatlık yaşamış, 30 yaşındaki bir oyuncunum vücudu toparlayabilir mi soru işareti, bundan sonrası için şüphe var haklı olarak.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biraz karışıyor işler.Ben bu riski almazdım bizde olmuyor bu işler genelde.

Küçük takımlar da bazen yararlı oluyor. Örneğin Josef’in falan ayağında platin vardı. BJK’den önce bize de yazmışlardı istememiştim cayır cayır bastırıyor şuan ligte

Falcao da bize gelmeden önce ki sezon 29 maça çıkmıştı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelecekse yapacak birsey yok. Bu amine harit bakıyorum hep defanstan topu alıp gidiyor. Bu arkadaşı daha önde tutmak lazım. Fazla geri getirmemek lazım. Bütün gücünu bitirip hucumda bitiriciligi bu yüzden azalıyor olabilir Mümkünse kanat oynamalı 10 no degil. O hizliliği kanatta daha verim verir. Inşallah topu zamanında ayağından çıkarırsa bize katkı sağlar umarim

Seferovic geliyorsa Pedro ya da Harit gibi 10 numara almaya gerek yok seferovici forvet arkası yardımcı forvet 10 numara olarak kullanırız Mohammed ya da Gomis ile birlikte bize asıl esaslı bir 6 numara lazım Felipe Melo ve Fernando Reges'ten sonra 6 numara görmedi bu gözler mümkünse brezilyalı olsun ya da siyah bir 6 numara adam yiyen

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt