- 22 Kasım 2008
- 10.013
- 5.363
- 2.323
Bu Lucas Moura nasıl 29 yaşında hala ya? Sadece kellikten değil, zaman zaman koşmayışından falan da yaşlı sanıyor insan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu halil forvet arkası oynarsa iyi olur bizde.gelsin bu dengesiz herif
bencede gelmesin,vazgectim.hamza bile macta defansa gözler görülür yardım yaptı.ona ihtiyaç yokBerkay Özcan konuşulmaya başlandı da biraz ezbere konuşuyoruz gibi geliyor bana. İzlediğim maçlarda pek dikkatimi çeken özelliğini hatırlamıyorum. Geçen gün ayrıntılı analizine rastladım; en büyük defosunun defansa yardım konusu olduğunu yazmış adam. Eğer öyleyse, hem skor katkısı düşük, hem defansif katkısı zayıf birinden 'ideal 8 numara' diye bahsetmek saçma olur. Neyi iyi yapıyor bu çocuk?. Denk gelirse alıcı gözle izlemek istiyorum...
alırız bence.okan buruk topla giden herifleri seviyo.kendisi de öyleymiş hem sakatlanmadan önce,hem sonrasında.beknazı da degerlendirse aslında iyi olurduÇok samimi söylüyorum, sağlam bir kadroda, adapte olup ta konsantre olursa, o umutu falan top diye oynar. Çok değişik tuhaf saf bir yeteneği var.
Hoca ilgimiz yok demis zaten. Berkay haberi mi cikti yeni?bencede gelmesin,vazgectim.hamza bile macta defansa gözler görülür yardım yaptı.ona ihtiyaç yok
forumda ben başlattım berkay özcan -emre kılınc takası vs diye.alıp haber yapıyolar ikidir forumdanHoca ilgimiz yok demis zaten. Berkay haberi mi cikti yeni?
Kiralama yapmıyormuş kulübü, direk satcalarmış, kiralık teklifi yapmışız zaten ama redetmişler. Bu kuş familyası da bizim teklifi bekliyo galiba.alırız bence.okan buruk topla giden herifleri seviyo.kendisi de öyleymiş hem sakatlanmadan önce,hem sonrasında.beknazı da degerlendirse aslında iyi olurdu
yani işte agustosta 3milyon +bonusa bırakırlar.o zaman bizde cicaldauyu faan dehleriz bolognaya 4 milyona falan,öyle gelirKiralama yapmıyormuş kulübü, direk satcalarmış, kiralık teklifi yapmışız zaten ama redetmişler. Bu kuş familyası da bizim teklifi bekliyo galiba.
oreo dondurma şahane
Abi eğer vaktin varsa videonun tamamını izle ama yoksa aşağıda ilettiğim link üzerinden videonun sonunda senin bahsettiğin sorunlar ile ilgili nasıl çözüm üreten bir oyuncu olduğunu anlatıyorlar. Kafandaki tüm olumsuz senaryoların aslında bu tarz bir adamla da çözülebileceğini anlatmışlar.İnşallah zaaf yaşamayız, ne diyim. Çünkü kaptırdığın topların hepsi arkada tehdit olmaya, rakip skor bulmaya başladıkça hücumcuların ayağı titremeye başlar. Taktiksel olarak da fazla garantici işler seçmeye başlarız. Zaten Yunus-Kerem gibi özgüveni sarsılmaya müsait adamlara bel bağlamış durumdayız. O yüzden umarım geçiş savunmasını oturtmanın yolunu buluruz.
bu herifin cıkıs yılı ne zaman?2018 mi?haritasına bakayım bari,ordan umutlanırım belkiHarit nasıl bir oyuncu derseniz olağanüstü bir gerizekalı diye ifade ederim saha içinde kırmızı falan görse saha dışında iyi olsa hayatı direk gelsin derim o yetenekle bazı saha içi saçmalıkları idare edilir derdim ama bu adamın sorunu saha dışında bildiğin Hatem ben Arfa bu adam kırık yani kafa tutsun diye bekleriz sıfır katkı da verebilir bir bakmışsın ligin içinde gezdirmis arası yok
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oreo dondurma şahane![]()
fiyatı da 15 lira zaten.1 haftada 5 kere yedim sanırımoreo sewmeyiz