Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harit kafasi kirik bir adam. Salt yetenekle topcu olunmuyor. Yetenek saglam kafa ve saglam vucud olmadigi muddetce bir ise yaramiyor.

Bknz Emre Mor

Senin beğendiğin futbolcuları genelde ben de beğenirim ama bu Morutan konusunda tıpatıp zıtız.

Kiralık gittiği Anadolu takımında bile bir süre sonra ilk 11de şans bulamayacağını düşünüyorum, ha Twitter'da video döndürecek kadar bişeyler yapar goldür asisttir.
bakalım,saygım var her fikre

Çocuk kalmayı istiyor belli ki
ilk 11 olmayabilir dediğim gibi ama rotasyonda kadro döngüsünde bence süre alabilecek bir adam ya açıkası - cica için aynısını tam düşünemiyorum henüz ikna olamadım.

ama yayın ordaysan abi yeri geldiğinde çok havadan olmayan net pas atmak lazım - onlar beklentimin altında pas kalitesi olarak o bölgede , çünkü kilit pas nitelği.

Griliç icin cikan baska bi haber olmadigina gore gelir gibi hm?

anlatıma göre busquetsin bir tık üstünü almışız. şaka bi yana analiz yapan arkadaş gayet donanımlı birine benziyor, bu yorumlardan sonra beklentim baya yükseldi.

ne yapıp edip yarın uçağa bindirilmesi lazım griliçin. yoksa çökerler bu arkadaşa.

ilk 11 olmayabilir dediğim gibi ama rotasyonda kadro döngüsünde bence süre alabilecek bir adam ya açıkası - cica için aynısını tam düşünemiyorum henüz ikna olamadım.

ama yayın ordaysan abi yeri geldiğinde çok havadan olmayan net pas atmak lazım - onlar beklentimin altında pas kalitesi olarak o bölgede , çünkü kilit pas nitelği.
Sanki sürekli oynayacağı bi yere kiralasak morutan için daha iyi olur gibi gözüküyor. Bugün karagümrük haberi vardı, kadrolarına da bakınca sürekli oynar gibi gözüküyor. Antalya veya konya istese oralara gitmesini isterim. İki takımın da hocası çok şey öğretir

Sanki sürekli oynayacağı bi yere kiralasak morutan için daha iyi olur gibi gözüküyor. Bugün karagümrük haberi vardı, kadrolarına da bakınca sürekli oynar gibi gözüküyor. Antalya veya konya istese oralara gitmesini isterim. İki takımın da hocası çok şey öğretir
tabi onada hiç bri itirazım olmaz - ne kadar süre alırsa futbol olarak o kadar kendiside memnun olacaktır- bizdeki taraftar/stad vs baskısıda olmadan.

dediğin gibi antalyada bi nuri elinden geçmesi baya hoş olur...gerçi ilk maç bizle ama :D

tabi onada hiç bri itirazım olmaz - ne kadar süre alırsa futbol olarak o kadar kendiside memnun olacaktır- bizdeki taraftar/stad vs baskısıda olmadan.
Özgüven yüklemesi lazım çocuğa bariz. Cica için ben de bişey diyemiyorum artık. Mücadele de göstermiyor yani bi acayip sanki sevmediği işi yapıyormuş gibi :)

bütün her şey bir yana tıngır mıngır sağ bek alınmasıda bence mühim bir olay

Harit kafasi kirik bir adam. Salt yetenekle topcu olunmuyor. Yetenek saglam kafa ve saglam vucud olmadigi muddetce bir ise yaramiyor.

Bknz Emre Mor
harit yetenek + görerek oynuyor , verdiği paslardan falan oyunun gidişatını okuyabildiği belli yani. morda beyin yok ki, sadece ayakları hızlı başka da bi haltını görmedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt