- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
Bir sebebi varGINE mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sebebi varGINE mi
NedirBir sebebi var
Ben istiyorum harit tarzında oyuncumuz yok bize bitane harit gibi dribling atan adam bitanede ceza sahası etrafından füzeci lazım kapanan takımları açamıyoruz yoksaTüm forum olarak istisnasız istenmeyen tek transfer olabilir bu arkadaş.![]()
Bence barış kiraya gitmeli cicaldaudan çok ümitliydim ama olmacak belli oldu adana ya teklif etmek lazım balotelli ile başa baş yapalım diye verirler bencemorutanı niye berkan,cicaldau ve barısla oynattık yav?yazık değil mi cocuga?barıstan anca forvet olur gibi
çok teşekkür ederimÜstat hayırlı olsun hesap yeniden foruma dahil oldu
Küfür yok beyler diyen sen misin
Bu Afgan amiri gelecekse yanına koruma filan versinler. Memleketimizde ki afganlar bunu rehin alır bizde de fidye isterler
HayirKüfür yok beyler diyen sen misin
Neden sen değilsin yayınına sahip çıksana birader Keramettin admin hep arkanızı mı toplasın?
Sen de kolpa çıkarsan kime güvenelim biz daha adminim?Gunaydin.
bugun transfer varmis.
Selamlar.
Zaten 4 takımla oynadık. Lazio maçı da gayet bizim kaleye yakın geçti ortasahada öyle çok zorlanmadılarIyide gecen sene Avrupada bizim ortasahaya ustunluk kuran tek takim Barcaydi diger takimlarda kuramadi
Bugun havada HAP kokusu var. Bekleyin ve gorun.Sen de kolpa çıkarsan kime güvenelim biz daha adminim?