Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Bu ne lan
iskenderun denir er eğitim alayı 18.bölük içtiması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan
Allahhhhhhhhhhhhhhhh
dalgaGalatasarayda bir transfer dalgasi daha olacak ve esas hamleler orda olacak.buyuk hamleler bir sonraki dalgada olacak.Galatasaray bir sonraki furyada buyuk transferler yapacak (nevzat dindar-milliyet)
Bi sekilde biteceğini umuyo herkes
karakter araştırıp harit, arnavutoviç isimleri çıkması ne kadar tutarlı rrenktoHaklı olarak bazı arkadaşlar 1 milyon için kaçırmayalım diyorlar ama bir yerde duymuştum Erden bey oyuncuların kişiliklerini dahi araştırıyor diye.
Önce 1.5 milyonu kabul edip sonra fiyat yükselten bir oyuncu ilerki süreçlerde sorun yaratma potansiyeli olan biri demek.Bir mal alım satımı olsa ve bu kişi ile bir daha görüşülmeyecek olsa eyvallah ama şahsen ben bana böyle fırsatçılıkla gelen biri ile bir yola çıkmak istemem.
Bu ne lan
olur mu la Hüsnü öyle bir şey?Lan bu psikopat dursun belottiyi mi ikna etti seferovicten çok daha iyisi diyorlar ısrarla
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanka biz neyin dalgasını gördük de bunlar bir sonraki transfer dalgas ıfalan diyor?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi