Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.475
- 43.318
- 3.748
Hayri cunda savaş mı açıyorsun Emrah ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayri cunda savaş mı açıyorsun Emrah ?
ilk sen söveceksin top kayıplarına notumu aldım.zaniolo ya karışı yapılan cıvık yorumlara tepkim
.zaniolo ya karışı yapılan cıvık yorumlara tepkim
Anladık rtaş ilk seferde
anlayışlı olduğunu biliyordumAnladık rtaş ilk seferde
Nelsonun üstüne 5 milyon verelim üçünü paket yapsınlar bizeNelson + para = Sancez + Lo celso + Ndombele
“Zaniolo’yu da alırım, Zaniolo’yu 11’e yazacak taraftarı da.”Zaniolo 11 olacaktır aksi takdirde takım hiyerarşisi karışır hasan reise katılıyorum.
adamı alamıyoruz diye bok atmaya gerek yokZaniolo-Rashica kıyaslaması benim için Alex-Hagi kıyaslamasıyla aynı şekildir.Rashica geçsin sağbek oynasın o zaman Sacha Boey'i sattıktan sonra.Benfica deplasmanında dakika 80'de karşı karşıya taca vurunca gelen pişmanlık hissini görür gibiyim.Premier ligde bütün bekler öttürdü Rashica'yı.İlla yani birilerini boklamak zorunda kalıcaz böyle bi şeyler söyleyebilmek için.
Rashica-Kerem-İcardi oynayalım da sonra Erol Bulut'un Caner orta açsın diğerleri kafa vursun taktiği gibi İcardi bir şeyler yapmadıkça gol atmayalım.Rashica'yı ben de beğenirim de ekstra bir özelliği yok kitlerlerse kendisini yakın markajda yada dengeli bir beke karşı oynarsa ki performansının düştüğü uzun bir zaman da oldu hiçbir şey yapamadı o zaman hucüm opsiyonumuz kalmaz ki Sacha Boey mesela adım attırmaz Rashica'yla oynasa , CL'ye gidince Ziya Erdal'a karşı oynamayacak.
sol muZaniolodan verim alacağımız 2 pozisyon var bence biri 4-3-3 sol kanadı diğeri 4-4-2 sol forveti.
kim
İlave olarak yorumum ile ilgili bazı noktaları açıklamak istedim naçizane.Şampiyon olduğumuz format için @Hayri Cund ahbabımın görüşüne katılıyorum, bu sistem için Milot ilk 11 olarak daha önde olur. Nicolo 4-3-3 gibi kanat forvet olarak ilk 11 olabilir ama 4-2-3-1 için Kerem-Nicolo ikilisi dengesiz oluyor.