Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo bizim takımda her türlü oynar ligede epey fazla bir oyuncu. zaten oynadı oynadı yoksa patladık gitti napıcaz bu elemanı şl falan gösterip yollamak en doğrusu.

Galatasarayımızın bir taraftar grubu açıklama yapmış:

Son günlerde Türk futbolunu kaosa sürüklemeye çalışanlara hizmet eden kararlar alan TFF alamadığı kararlarla da adından söz ettiriyor.
Geçtiğimiz günlerde fikstürün çekilmesine rağmen Süper Kupa finalinin hangi tarihte ve nerede oynanacağının açıklanmaması deyim yerindeyse iş bilmezliktir. Final maçının takvimi en kısa zamanda açıklanmalıdır.
Bu konuda sosyal medyada yaygara yapan suyun karşı yakasındaki troller ise önce 2011 SÜPER KUPA FİNALİNİN HANGİ TARİHTE, NEREDE OYNANDIĞINI VE KUPAYI KİMİN KAZANDIĞINI kamuoyu ile paylaşmalılardır.

Zaniolo-Rashica kıyaslaması benim için Alex-Hagi kıyaslamasıyla aynı şekildir.Rashica geçsin sağbek oynasın o zaman Sacha Boey'i sattıktan sonra.Benfica deplasmanında dakika 80'de karşı karşıya taca vurunca gelen pişmanlık hissini görür gibiyim.Premier ligde bütün bekler öttürdü Rashica'yı.İlla yani birilerini boklamak zorunda kalıcaz böyle bi şeyler söyleyebilmek için.
Rashica-Kerem-İcardi oynayalım da sonra Erol Bulut'un Caner orta açsın diğerleri kafa vursun taktiği gibi İcardi bir şeyler yapmadıkça gol atmayalım.Rashica'yı ben de beğenirim de ekstra bir özelliği yok kitlerlerse kendisini yakın markajda yada dengeli bir beke karşı oynarsa ki performansının düştüğü uzun bir zaman da oldu hiçbir şey yapamadı o zaman hucüm opsiyonumuz kalmaz ki Sacha Boey mesela adım attırmaz Rashica'yla oynasa , CL'ye gidince Ziya Erdal'a karşı oynamayacak.

Zaniolo-Rashica kıyaslaması benim için Alex-Hagi kıyaslamasıyla aynı şekildir.Rashica geçsin sağbek oynasın o zaman Sacha Boey'i sattıktan sonra.Benfica deplasmanında dakika 80'de karşı karşıya taca vurunca gelen pişmanlık hissini görür gibiyim.Premier ligde bütün bekler öttürdü Rashica'yı.İlla yani birilerini boklamak zorunda kalıcaz böyle bi şeyler söyleyebilmek için.
Rashica-Kerem-İcardi oynayalım da sonra Erol Bulut'un Caner orta açsın diğerleri kafa vursun taktiği gibi İcardi bir şeyler yapmadıkça gol atmayalım.Rashica'yı ben de beğenirim de ekstra bir özelliği yok kitlerlerse kendisini yakın markajda yada dengeli bir beke karşı oynarsa ki performansının düştüğü uzun bir zaman da oldu hiçbir şey yapamadı o zaman hucüm opsiyonumuz kalmaz ki Sacha Boey mesela adım attırmaz Rashica'yla oynasa , CL'ye gidince Ziya Erdal'a karşı oynamayacak.
adamı alamıyoruz diye bok atmaya gerek yok

rashica ile zaniolo kıyaslanmamış

makul bir şekilde zaniolonun bşzşm oyunumuzda soru işareti olan özelliklerine far tutulmuş ki üzerine düşünmekte fayda var

Şampiyon olduğumuz format için @Hayri Cund ahbabımın görüşüne katılıyorum, bu sistem için Milot ilk 11 olarak daha önde olur. Nicolo 4-3-3 gibi kanat forvet olarak ilk 11 olabilir ama 4-2-3-1 için Kerem-Nicolo ikilisi dengesiz oluyor.
İlave olarak yorumum ile ilgili bazı noktaları açıklamak istedim naçizane.

-Nicolo elbette potansiyeli bakımından ilk 11 olmalı ama bu format ile zorlanırız hem biz hem o. Nicolo için ligimizde çıkabilecek seviye olarak en potansiyelli oyuncu olduğuna yönelik yorumda bulunmuştum bu konuda düşüncem değişmiyor sadece oyun formatına uyum konusunda sorun var ki hazırlık maçları bunu gösterdi. Okan hocam bu nokta da iyi bir çözüme gidecektir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt