- 6 Eylül 2014
- 93.567
- 64.385
- 4.608
Goturemezler. Rashisca kanat mertensin bacaklar felç. OlmazRasicsa 'yi alırsak 10 numaraya gerek kalmaz,Mertens ile o bölgeyi götürür.Ndaye tarzı sekiz numara ile transferi bitirmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goturemezler. Rashisca kanat mertensin bacaklar felç. OlmazRasicsa 'yi alırsak 10 numaraya gerek kalmaz,Mertens ile o bölgeyi götürür.Ndaye tarzı sekiz numara ile transferi bitirmek lazım.
Hiç +30 luk teklif gelmedi ki şükrü 21-22 falan verildi ona da vermiyoruz melikşahın 32.5'unu diyorsan bilmiyorum onu senin takdirine bırakayım.+30m€luk teklif gelirse hic bisey belli olmaz, daha bir kac hafta once Juve az kalsın aliyordu sayın Liboş
vay !!!
açık renkten koyu renge dogru sıralanmışlar gibi
Gelirse rnş. Zaniolo bizde mutlu ama gitme ihtimali hala var.Hiç +30 luk teklif gelmedi ki şükrü 21-22 falan verildi ona da vermiyoruz melikşahın 32.5'unu diyorsan bilmiyorum onu senin takdirine bırakayım.
engelleyebilirsinSergen gelmiş foruma ben kaçar saçma sapan astrolojidir,Sibel dizisidir, transfer yangınıdır okuyamam herkese iyi nöbetler, iyi forumlar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok fazla katılamayacağım.Mertens'ten bu sene çok fazla birşey beklememek lazım.8 torreira ile birlikte ortasahayı toplarken 10 numara önlerinde birçok maç kilidi açan oyuncu olacaktır.Türkiye Ligi için haklısın ama bence birçok zorlu Avrua maçında iyi bir 10 numaraya kesinlikle ihtiyacımız olacaktır.İlerleyen zamanlarda bana hak vereceksin.eleme grupları için değil söylediklerim.ileriki aşamalarda.Aklıma biranda karlı bir sahada Sneijder'in Juventus'a attığı gol geldi nedenseRasicsa 'yi alırsak 10 numaraya gerek kalmaz,Mertens ile o bölgeyi götürür.Ndaye tarzı sekiz numara ile transferi bitirmek lazım.
Uçak kokusu nasıl bir koku oluyor tam olarak kolpa kemal bey23.30 da Istanbul da olacaksa Bu siralar uçaga binmesi gerekiyor
Ben halen inanmiyorum hiç uçak kokusu yok havada
10 muhabbeti yapılmasa da Sanchez+Bakambu muhabbeti yapıldı. 10 kesin alınır. Tek orta saha denme nedeni Miço’nun varlığı bence. Keza Rashica alınmasa da o tarz çizgiyi kullanan kanat oyuncu lazım. Morutan gibi içe çekerek oynayacak Yunus falan var. Kalsa da süre bulacağını sanmıyorum. Dubois giderse sakatlık riski düşünülerek tecrübeli stoper hamlesi gündeme alınmalı bence, hatta gitmezse bile U21 stoper almak lazım. Nelsson ve Apo’ya bir şey olduğu senaryo da patlarız. Zani giderse Ziyech falan alırlar muhtemelenBi de transfer 10 yazmışsın ama o transfer yapılacağı garantisi yok. Duboisin kalacagi da belli değil. Zaniolonun kalacagi belli degil, Rashicsnin geleceği belli degil
O yuzden Morutanin kalma ihtimali vardir.
Bence gitme ihtimali en yakın kişi dubois transfer sezonunun sonuna doğru ağustos sonu civarı gidecek gibi yerine birini alacağımızı da sanmıyorum o kontenjanı morutan kapar gibi.Gelirse rnş. Zaniolo bizde mutlu ama gitme ihtimali hala var.
Yerine kimi istiyon onu soyleGelirse rnş. Zaniolo bizde mutlu ama gitme ihtimali hala var.
Hostes kokusunu diyor herhaldeUçak kokusu nasıl bir koku oluyor tam olarak kolpa kemal bey
Vay anasını olaya bak. Geçmiş olsun
Vay anasını olaya bak. Geçmiş olsun