- 3 Haziran 2015
- 56.820
- 65.968
- 4.143
TatlımsıUçak kokusu nasıl bir koku oluyor tam olarak kolpa kemal bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TatlımsıUçak kokusu nasıl bir koku oluyor tam olarak kolpa kemal bey
10 muhabbeti yapılmasa da Sanchez+Bakambu muhabbeti yapıldı. 10 kesin alınır. Tek orta saha denme nedeni Miço’nun varlığı bence. Keza Rashica alınmasa da o tarz çizgiyi kullanan kanat oyuncu lazım. Morutan gibi içe çekerek oynayacak Yunus falan var. Kalsa da süre bulacağını sanmıyorum. Dubois giderse sakatlık riski düşünülerek tecrübeli stoper hamlesi gündeme alınmalı bence, hatta gitmezse bile U21 stoper almak lazım. Nelsson ve Apo’ya bir şey olduğu senaryo da patlarız. Zani giderse Ziyech falan alırlar muhtemelen
KAPlan belgeseli yok mu
niye saçma? aynı şirkette çalıştığın birisi senin yaptığın bir işe konsa ne tepki verirsin?Saçma bir twit olmuş zaten sd yazıyor yanında
Forumdayken engelliyosun sorun olmuyo ama cezalıyken misafir olarak sergenli forumu takip etmek dayanılacak gibi değil gerçektenengelleyebilirsin
Güzel kardeşim bana adamı savundurtmayın. Oradan çıkan haberlerin hepsi adamın çünkü genel yayın yönetmeni o. Neye konacak oradan çıkmış haberniye saçma? aynı şirkette çalıştığın birisi senin yaptığın bir işe konsa ne tepki verirsin?

Alıntı yaparak oradan haber çıkartmak ayrı kendi haberi gibi sunmak ayrı.Güzel kardeşim bana adamı savundurtmayın. Oradan çıkan haberlerin hepsi adamın çünkü genel yayın yönetmeni o. Neye konacak oradan çıkmış haber
Fener alıyor galiba.![]()
evet onun bir çözümü yok maalesefForumdayken engelliyosun sorun olmuyo ama cezalıyken misafir olarak sergenli forumu takip etmek dayanılacak gibi değil gerçekten
Forumu dışardan takip edip sergene maruz kalan misafirlerden onun adına özür diliyorum nasıl bir zulum olduğunu iyi biliyorum çekilecek gibi değil
Fotomac gibi düşünBu daily mail kolpa bir gazete mi. Zahaya yıllık 8 milyon pound teklif etmisiz