Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 muhabbeti yapılmasa da Sanchez+Bakambu muhabbeti yapıldı. 10 kesin alınır. Tek orta saha denme nedeni Miço’nun varlığı bence. Keza Rashica alınmasa da o tarz çizgiyi kullanan kanat oyuncu lazım. Morutan gibi içe çekerek oynayacak Yunus falan var. Kalsa da süre bulacağını sanmıyorum. Dubois giderse sakatlık riski düşünülerek tecrübeli stoper hamlesi gündeme alınmalı bence, hatta gitmezse bile U21 stoper almak lazım. Nelsson ve Apo’ya bir şey olduğu senaryo da patlarız. Zani giderse Ziyech falan alırlar muhtemelen

muhabbet başka, transfer başka. Daha bir kac hafta once boey Brighton muhabbeti yapiliyordu, Nelsson Spurs muhabbeti yapiliyordu, ama onlari listene dahil etmissin

Yunusun tarzi Morutana benziyor ama Morutan baski altinda hemen ezilmiyor. Ayrica Rashica transferi daha kesin degil, kulübü .bnelik yapmayı devam ederse o transfer gerceklesmeyebilir.

Dubua için Kaan Ayhan var, Ali Turap Bulbul var.

senin paylastigin liste kismen daha kesin olmayan transferlerden olusuyor. oyle bir listeden uzere x oyuncunun kadroda yeri yok demek yersiz

KAPlan belgeseli yok mu
giphy.gif

engelleyebilirsin
Forumdayken engelliyosun sorun olmuyo ama cezalıyken misafir olarak sergenli forumu takip etmek dayanılacak gibi değil gerçekten

Forumu dışardan takip edip sergene maruz kalan misafirlerden onun adına özür diliyorum nasıl bir zulum olduğunu iyi biliyorum çekilecek gibi değil

niye saçma? aynı şirkette çalıştığın birisi senin yaptığın bir işe konsa ne tepki verirsin?
Güzel kardeşim bana adamı savundurtmayın. Oradan çıkan haberlerin hepsi adamın çünkü genel yayın yönetmeni o. Neye konacak oradan çıkmış haber

yalandır ya,palacela uzatacak büyük ihtimal.çokta takılmayın haberlere.fb de ekambiyi alıyo

Forumdayken engelliyosun sorun olmuyo ama cezalıyken misafir olarak sergenli forumu takip etmek dayanılacak gibi değil gerçekten

Forumu dışardan takip edip sergene maruz kalan misafirlerden onun adına özür diliyorum nasıl bir zulum olduğunu iyi biliyorum çekilecek gibi değil
evet onun bir çözümü yok maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt