Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fredde eleştirilmesin bi zahmet. United'da 213 shaktarda 155 maça çıkıp brezilya milli takım formasını 32 kez giymiş adam

Taliscadan falan daha topçu
İlkayi beğenmeyenler de vardı burada. : d şuan dünyanın en iyi 5 orta saha oyuncularından 1idir Ilkay.

Fredde eleştirilmesin bi zahmet. United'da 213 shaktarda 155 maça çıkıp brezilya milli takım formasını 32 kez giymiş adam

Taliscadan falan daha topçu
Kardeşim ben maç izleyerek eleştiriyorum maçkolik transfermarkt açıp maç sayısına bakarak övmüyorum her takımda böyle yıllarca kadroda duran süre bulan bir sürü çöp oyuncu oluyor manuda oynuyor diye eric bailly luke shaw falan da ister misin mesela

Wiji ne durumda acaba

Kardeşim ben maç izleyerek eleştiriyorum maçkolik transfermarkt açıp maç sayısına bakarak övmüyorum her takımda böyle yıllarca kadroda duran süre bulan bir sürü çöp oyuncu oluyor manuda oynuyor diye eric bailly luke shaw falan da ister misin mesela

Tamam kardeşim sen maç izlemeye devam et.

Fred özel bir oyuncu demedi bence kimse. Sol beki Angelino, sağ kanadı Zaniolo olan takımın Torriera'nın yanında Fred tipi bir orta sahaya ihtiyacı olduğu açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt