- 30 Ağustos 2009
- 30.164
- 20.065
- 2.593
Bu yorum beni üzdü.Dembele mali bizi beklemis puahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yorum beni üzdü.Dembele mali bizi beklemis puahaha
Forumda apaçık mevki ırkçılığı yapılıyor , kaldeci diye kimse paylaşmamış , GÖZÜNÜZ KALECİ GÖRSÜN
işte öyle olmuyor ileride ki adamlar daha rahat oluyorlar . Benim dediğim sistemde 3 tane 8 numara ile oynuyorsun. Sol açıkta veya sağ açık olan adam 10 numaraya kayıyor geçen sene çok yaptı bunu kerem. Top kayıplarında sıkıntı yaşamıyorsun. Sol bekin zaten ofansif sağ bekin ofansif bunları ileriye attığında benim dediğim gibi sistemde oynamak zorunda kalıyorsun.O 3'lü olamaz. Skor olarak çok kısır bir takım olur. 3'lünün biri mutlaka skora yatkın biri olmalı.
Renkdaslar o degilde ben fiksturde son haftalarda fenerle oynamaktan rahatsizim..birileri surekli ayni seyi deniyor.gibi geliyor bana.
Milli takımda Hakan - Orkun - Salih ile oynandığında nasıl kısır takım izlediğimizi, oyuncuların üst üste bindiğinde hücum oyuncuların yanlış pozisyonlarda top alarak nasıl etkisiz kaldığını çabuk unutmuşuz. Milli takım kanatları da 2 ters ayaklı Kerem-Cengiz. Bizim de öyle. (Kerem-Zaniolo) Kapanan takımları asla açamazsın.işte öyle olmuyor ileride ki adamlar daha rahat oluyorlar . Benim dediğim sistemde 3 tane 8 numara ile oynuyorsun. Sol açıkta veya sağ açık olan adam 10 numaraya kayıyor geçen sene çok yaptı bunu kerem. Top kayıplarında sıkıntı yaşamıyorsun. Sol bekin zaten ofansif sağ bekin ofansif bunları ileriye attığında benim dediğim gibi sistemde oynamak zorunda kalıyorsun.
-------------------------Muslera---------------------
Boey--------Nelson--------------Abdül------Kazım
Rashica---------Torreira--------Kerem D-----Angel
----------------Zaniolo-------İcardi-----------------
Kerem formdan düşerse böyle bir diziliş de deneyebiliriz.Angelino da Rashica da 4-4-2 kanatları olmaya müsait oyuncular.
Mesala kimi istiyorsun çok merak ettimFred kim ya?! Çöp herif