Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred’i beğenmeyenler için 11 yaptım.
Muslera
Boey Nelsson A.Kerim Angelino
Torreira Manu Kone
Zaniolo Gabri Veiga Kerem
İcardi
100 milyon eurocuk yeterli sanırım.​

O 3'lü olamaz. Skor olarak çok kısır bir takım olur. 3'lünün biri mutlaka skora yatkın biri olmalı.
işte öyle olmuyor ileride ki adamlar daha rahat oluyorlar . Benim dediğim sistemde 3 tane 8 numara ile oynuyorsun. Sol açıkta veya sağ açık olan adam 10 numaraya kayıyor geçen sene çok yaptı bunu kerem. Top kayıplarında sıkıntı yaşamıyorsun. Sol bekin zaten ofansif sağ bekin ofansif bunları ileriye attığında benim dediğim gibi sistemde oynamak zorunda kalıyorsun.

:asd:

1690103227652.webp

işte öyle olmuyor ileride ki adamlar daha rahat oluyorlar . Benim dediğim sistemde 3 tane 8 numara ile oynuyorsun. Sol açıkta veya sağ açık olan adam 10 numaraya kayıyor geçen sene çok yaptı bunu kerem. Top kayıplarında sıkıntı yaşamıyorsun. Sol bekin zaten ofansif sağ bekin ofansif bunları ileriye attığında benim dediğim gibi sistemde oynamak zorunda kalıyorsun.
Milli takımda Hakan - Orkun - Salih ile oynandığında nasıl kısır takım izlediğimizi, oyuncuların üst üste bindiğinde hücum oyuncuların yanlış pozisyonlarda top alarak nasıl etkisiz kaldığını çabuk unutmuşuz. Milli takım kanatları da 2 ters ayaklı Kerem-Cengiz. Bizim de öyle. (Kerem-Zaniolo) Kapanan takımları asla açamazsın.

Bu bahsettiğin 3'lü saha içinde alan paylaşımlarında üst üste binmek dışında bir şey vadetmiyor. Sadece Torreira ve Fred ile de bunu yapabilirsin. Keza biz 2+3 oyun kurup Sergio'yu ileri atarak oyun kuran bir takımız. Bu sayede RCS istatistiklerinde açık ara fark yaptık.

-------------------------Muslera---------------------
Boey--------Nelson--------------Abdül------Kazım

Rashica---------Torreira--------Kerem D-----Angel

----------------Zaniolo-------İcardi-----------------

Kerem formdan düşerse böyle bir diziliş de deneyebiliriz.Angelino da Rashica da 4-4-2 kanatları olmaya müsait oyuncular.
Fred kim ya?! Çöp herif
Mesala kimi istiyorsun çok merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt