Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred ve Torreira yan yana cok kisa kalmaz mi yav? Simdi biri yine 23 sene önceki orta sahamizi yazar, ama suan hic bir adam gibi takim 2 tane 1,70m ve daha kisa 6/8no ikilisiyle oynuyor mu?

Üstüne sahada Kerem ve Angelino olacak. Mertens rotasyon oyuncusu olursa, sahada 5 oyuncu 1,73 ve daha kisa oluyor.

Beklerin hucümcu olduğunu unutuyorsun geçen sene Boey çıkarken Kazımcan kalıyordu bu sene iki bekinde hucumcu olaya o yandan bak bu oyuncularla ister istemez taktiğin değişecek. Aykut ile alakası yok onların bekleri de defansif takılıyorlardı. 2 6 no ile oynuyordu maçlarda ben 3 8 numara diyorum. Oyuncular ataktayken ortasaha beklerin yerine kayacaklar top kayıplarında.
Üstad ısrarla anlamadığın bir mevzu var. Bu oyuncuların standart donanımlarında sahada oynadıkları bir bölge var. Isı haritaları var. Sen Paredes'i bek kademesinde koşturursan çok gol yersin oyuncunun en zayıf yanı geçiş savunması zaten.

Veya Fred-Torreira. Bu oyuncular kanat koridorlarında bek kademesi kovalayarak verim alınacak oyuncular değil. Yerleşik takımda, dar alanda top kazanıp hücumu besleyen tipte adamlar. Bu 3 oyuncuyu aynı anda sahaya atmak demek Angelino ve Boey'e özgürlük vermek olmuyor. Oyuncuların oyun ezberlerini bozmak demek oluyor.

Hem Boey, hem de Angelino, hem de Zaniolo önlerinde koridor bulduğunda etkililer. Sen bu oyuncuları 3 orta saha koyup ileride dar alana hapsedersen kaybolup giderler. Her top kaybı kalende pozisyon olur. Rakip kanatlar için de karşılarında açık alanda daha çabuk ekarte edebilecekleri oyuncu koyuyorsun.

Benim için çok kötü bir kadro mühendisliği. Paredes yerine Sabitzer desen cuk oturur. Çünkü kanat ve ofansif orta saha becerileri çok yüksek. Golü koklayan bir oyuncu.

9+2 olmaması kötü oldu. transfer kadar önemli bir durumdu

Fred ve Torreira yan yana cok kisa kalmaz mi yav? Simdi biri yine 23 sene önceki orta sahamizi yazar, ama suan hic bir adam gibi takim 2 tane 1,70m ve daha kisa 6/8no ikilisiyle oynuyor mu?

Üstüne sahada Kerem ve Angelino olacak. Mertens rotasyon oyuncusu olursa, sahada 5 oyuncu 1,73 ve daha kisa oluyor.
shelwey nasl ol rentaş
fred shely tor

Arka arkaya koyarız bizde ?

günay
demirbay
icardi

açıklayın!!!

Ben yanıldım evet ama avantajlı çıktık bence biz bu noktada rakiplere bakıldığında biz daha iyi durumdayız.

IMG_3885.webp

Bu tür tepkilere aldırış etme kardeş biz seni biliyoruz kafanı takma bu yorumlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt