Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.896
- 20.865
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GsC alt yapısında oynamış prof sözleşme imzalayacağı zaman menejerleri tarafından kuzey ıraka kaçırılan bir duyumcubu kim?
bu kim?
Bilmiyom rts transferin bitmesine 2 ay var sabirli olmak lazim.Millet 10 10 diyor da eldeki oyuncular ne olacak
Üstad ısrarla anlamadığın bir mevzu var. Bu oyuncuların standart donanımlarında sahada oynadıkları bir bölge var. Isı haritaları var. Sen Paredes'i bek kademesinde koşturursan çok gol yersin oyuncunun en zayıf yanı geçiş savunması zaten.Beklerin hucümcu olduğunu unutuyorsun geçen sene Boey çıkarken Kazımcan kalıyordu bu sene iki bekinde hucumcu olaya o yandan bak bu oyuncularla ister istemez taktiğin değişecek. Aykut ile alakası yok onların bekleri de defansif takılıyorlardı. 2 6 no ile oynuyordu maçlarda ben 3 8 numara diyorum. Oyuncular ataktayken ortasaha beklerin yerine kayacaklar top kayıplarında.
show yapma hesap verMerhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Duyum diye gelmeyin gözünüzü seveyim![]()
Hesap verildi, bedel ödendishow yapma hesap ver
Ben yanıldım evet ama avantajlı çıktık bence biz bu noktada rakiplere bakıldığında biz daha iyi durumdayız.9+2 olmaması kötü oldu. transfer kadar önemli bir durumdu
Üstad bu hafta yıldız biri gelecek diyorlar, var mı bir bilgi?Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Duyum diye gelmeyin gözünüzü seveyim![]()
shelwey nasl ol rentaşFred ve Torreira yan yana cok kisa kalmaz mi yav? Simdi biri yine 23 sene önceki orta sahamizi yazar, ama suan hic bir adam gibi takim 2 tane 1,70m ve daha kisa 6/8no ikilisiyle oynuyor mu?
Üstüne sahada Kerem ve Angelino olacak. Mertens rotasyon oyuncusu olursa, sahada 5 oyuncu 1,73 ve daha kisa oluyor.
Fred ve Torreira yan yana cok kisa kalmaz mi yav? Simdi biri yine 23 sene önceki orta sahamizi yazar, ama suan hic bir adam gibi takim 2 tane 1,70m ve daha kisa 6/8no ikilisiyle oynuyor mu?
Üstüne sahada Kerem ve Angelino olacak. Mertens rotasyon oyuncusu olursa, sahada 5 oyuncu 1,73 ve daha kisa oluyor.
Ben yanıldım evet ama avantajlı çıktık bence biz bu noktada rakiplere bakıldığında biz daha iyi durumdayız.