Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün doğum günüm 3-5 arayan bir çok mesaj atan eş, dost vardı hava sıcak dışarıda çıkılmıyor çok sıradan geçiyordu tak diye bildirim geldi Zaha... Çok sıradan geçen bugün hiç bir zaman unutmayacağım bir doğum günü oldu benim için iyi Galatasaray var ...
mutlu sağlıklı yıllar dilerim renktaş

Boey ve Nelson örneğinde görmüş olduğumuz gibi heriflere 15 bile gelmedi Türkiye'den 30 35'e adam almazlar. Max 20 olur.

Ali gibi dalavere çevirmek lazım daha üstüne satmak için.
Zaniolo o piyasaya italyadan sahip biraz bence ama bizde parlayan topçulara dediğin gibi fazla vermiyorlar

Abi iş çıkışı Twitter'a bakayım dedim bizimkiler dalga geçerek zaha twitleri atıyor aha dedim iyi bari fener alamamış crystal palace ile imzalamış birkaç sn sonra bizim resmi hesabın twitini görünce gözlerime inanamadim hâlâ şoktayım. Türk futbol tarihinin en büyük transfer çalımı olabilir.

Zaha onemli transfer ama oncelikli ihtiyac orta saha ve 10 numara İcardi’nin de alindigini varsayarsak. Fred gibi bi adam alirsak eger o zaman Zaha’yi 2. Forvet gibi oynatip Kerem-Zani kanatlari ve Torreira-Fred orta sahasiyla cok yonlu bi takim olabiliriz.Bu hamleleri de yaparsak tek problem yerli kontenjani olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt